גירודים בעור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירודים בעור
    ליאת
    11/08/2009

שלום

אני בת 34 שנים אני זוכרת את עצמי מגרדת בחלק הפנימי של הירכיים בעיקר ולפעמים מאחורי הרגליים למטה. זה בא והולך..אבל לפעמים זה ממש מגרד ואנ מגרדת המון מה שהשאיר לי סימנים.
    הלכתי פעם לרופאת עור שנתנה לי כדורים ומשחה אך זה מטפל בסימפטוםולא בבעיה לכן זה חוזר שוב אח"כ.. אני חושבת שאמרה שזה אסטמה של העור.

שאלתי האם זה אסטמה? מה הטיפול? לאיזה רופא כדאי ללכת? והאם אני צריכה ללכת לעשות בדיקת אלרגיה?

אודה מאוד על תשובתכם
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירודים בעור

הוספת תגובה

• גרודים בעור

יוחנן ששון
    03/02/2012

גם אני סבלתי מגירודים בעור במשך חצי שנה, קיבלתי מרשם של 3 משחות לערבב ולמרוח.
    אחרי שבוע עברו הגירודים.
    השמות של המשחות:
    דרמובט משחה.
    קרם פורטה טיפולי של ד"ר פישר
    אקוה קרם.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירודים בעור - תגובה

ד''ר אהוד סופר
    04/02/2012

ליאת שלום,
    ישנן סיבות רבות לגרד כפי שתיארת. עליך לפנות למומחה לרפואת עור שיקח אנמנזה מדוקדקת, יערוך בדיקה קלינית ויעשה בירור מעבדתי כולל טסטים לאלרגיה.
    רק לאחר מכן ניתן יהיה להגיע לאבחנה ולטיפול בהתאם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירודים בעור

ליאת
    19/08/2009

הי..
    מאוד אשמח לתגובה ...
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירודים בעור

ליאת
    27/08/2009

שלום ד"ר..כתבתי מזמן ולא קיבלתי תגובה..אשמח אם תוכל לענות לי
    תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו