מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוד חיצוני באיבר המיןעדי13/08/2009
שלום,
אני סובלת מגירוד טורדני כרוני (כל יום, כל היום) בחלק החיצוני של איבר המין.
הכוונה שלא מגרד בתוך הנרתיק, אלא באזור בו צומח שיער הערווה, מתחת לשערות.
באזור זה אני רואה קילוף עור מסיבי (כל האזור לבן, נראה כמו קשקשת מאוד דקה).
לעתים הגירוד מורגש גם בפנים השפתיים הגדולות, ובפתח הנרתיק, אך לא בתוך הנרתיק.
רופאי נשים רבים שראו אותי רשמו משחות נגד פטריות, כדורים, ורופא פרטי אף האמין שאיבחן את הבעיה כאלרגיה ורשם לורטדין ל-3 חודשים - אך דבר לא הועיל.
מה עושים? אני מיואשת....
חשוב לציין שסבלתי מאז ומתמיד מיובש קיצוני בנרתיק ובעור הגוף בכלל (דרמטיטיס סבוריאה של הקרקפת וכן בעור הפנים) - אולי יש קשר?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רדיקלים חופשיים
אביב21/08/2009היי,
אומנם אני לא רופא אבל מתוך ניסיון והיגיון
התחלתי אני אישית ליטול אנטי אוקסידנטים וזה עוזר מאוד לעור שלי בפני גירוי ויובש בעור,
אנטי אוקסידנטים זה בעצם נוגדי חימצון, הגוף שלנו תמיד נלחם ברדיקלים החופשיים שמצויים בגופינו , במקרה הזה זה יכול להיות ממזג אוויר ואקלים שלא נוחים לעור ואז אין לו את הלחות הדרושה והוא מגיב בגירויים וקילופים.
רדיקלים חופשיים זה מולקולות שמצויות בעור בעלי מטען שלילי שגורמות בין היתר למחלות, בעיות עור, עיניים, וכו'.
חשוב מאוד שהתזונה תהיה בריאה שתספק את נוגדי החימצון הדרושים.
כמו ויטמין סי, ויטמין אי, ויטמין קו אנזים 10 ,
אני מאמין שצריכה טבעית נספגת יותר טוב בגוף, הכוונה ממקורות טבעיים יותר ולא כדורים , תוספים וכו', אבל אם אין ברירה אפשר להתחיל ליטול תוספים ובמקביל לבנות מפרט תזונה בריא .
אני אישית רכשתי מכונת מיצים מיוחדת שלא פוגעת בערכים התזונתיים של הירקות או הפירות, בכך שרמת הסיבובים שלה היא נמוכה מהרגילות, ואני טוחן , עשב חיטה שיש בזה כמות גדולה מאוד של ויטמין סי, אומגה 3 ועוד ....
אם תרצו המלצה אשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן22/08/2009בהחלט עשוי להיות קשר. ייתכן שכדאי לפנות לרופא עור בכדי לנסות לאבחן ולטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)