גירוד חיצוני באיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד חיצוני באיבר המין
    עדי
    13/08/2009

שלום,
    אני סובלת מגירוד טורדני כרוני (כל יום, כל היום) בחלק החיצוני של איבר המין.
    הכוונה שלא מגרד בתוך הנרתיק, אלא באזור בו צומח שיער הערווה, מתחת לשערות.

באזור זה אני רואה קילוף עור מסיבי (כל האזור לבן, נראה כמו קשקשת מאוד דקה).

לעתים הגירוד מורגש גם בפנים השפתיים הגדולות, ובפתח הנרתיק, אך לא בתוך הנרתיק.

רופאי נשים רבים שראו אותי רשמו משחות נגד פטריות, כדורים, ורופא פרטי אף האמין שאיבחן את הבעיה כאלרגיה ורשם לורטדין ל-3 חודשים - אך דבר לא הועיל.

מה עושים? אני מיואשת....

חשוב לציין שסבלתי מאז ומתמיד מיובש קיצוני בנרתיק ובעור הגוף בכלל (דרמטיטיס סבוריאה של הקרקפת וכן בעור הפנים) - אולי יש קשר?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד חיצוני באיבר המין

הוספת תגובה

• רדיקלים חופשיים

אביב
    21/08/2009

היי,
    אומנם אני לא רופא אבל מתוך ניסיון והיגיון
    התחלתי אני אישית ליטול אנטי אוקסידנטים וזה עוזר מאוד לעור שלי בפני גירוי ויובש בעור,
    אנטי אוקסידנטים זה בעצם נוגדי חימצון, הגוף שלנו תמיד נלחם ברדיקלים החופשיים שמצויים בגופינו , במקרה הזה זה יכול להיות ממזג אוויר ואקלים שלא נוחים לעור ואז אין לו את הלחות הדרושה והוא מגיב בגירויים וקילופים.
    רדיקלים חופשיים זה מולקולות שמצויות בעור בעלי מטען שלילי שגורמות בין היתר למחלות, בעיות עור, עיניים, וכו'.
    חשוב מאוד שהתזונה תהיה בריאה שתספק את נוגדי החימצון הדרושים.
    כמו ויטמין סי, ויטמין אי, ויטמין קו אנזים 10 ,
    אני מאמין שצריכה טבעית נספגת יותר טוב בגוף, הכוונה ממקורות טבעיים יותר ולא כדורים , תוספים וכו', אבל אם אין ברירה אפשר להתחיל ליטול תוספים ובמקביל לבנות מפרט תזונה בריא .
    אני אישית רכשתי מכונת מיצים מיוחדת שלא פוגעת בערכים התזונתיים של הירקות או הפירות, בכך שרמת הסיבובים שלה היא נמוכה מהרגילות, ואני טוחן , עשב חיטה שיש בזה כמות גדולה מאוד של ויטמין סי, אומגה 3 ועוד ....
    אם תרצו המלצה אשמח לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אכי פרידמן
    22/08/2009

בהחלט עשוי להיות קשר. ייתכן שכדאי לפנות לרופא עור בכדי לנסות לאבחן ולטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו