כווית שמש בקרקפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כווית שמש בקרקפת
    יוגב
    01/09/2009

לפני כמה שבועות הסתפרתי אפס וכמה ימים אחרי זה היייתי בטיול $ושכחתי לשים כובע אז הראש לא היה מוגן ונשרפתי בצורה די רצינית בקרקפת נהיו לי שבילים של יובש בקרקפת מין תעלות כאלה הלכתי לרופא עור והוא אמר שזה יראה מוזר כמה ימים אבל אחר כך השיער יצמח חזרה רגיל הוא גם נתן לי משחה ששמתי העור החלים אבל בתעלות האלה לא צומח שיער כמו אחרי צלקת (לא רואים כי שאר השיער ראש מכסה )וכתוצאה מכך השיער שלי נהיה דליל (השיער שלי סמיך וצפוף) בנוסף מאז מאוד מגרד לי בראש השאלות שלי
    1 האם נגרם נזק בלתי הפיך או שזה נורמלי שיקח כמה חודשים לשיער לצמוח חזרה אחרי טראומה בעור?
    2 האם מומלץ לגשת לרופא?לקנות משחה או לאכול דברים שיוכלים לזרז את צמיחת השיער

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כווית שמש בקרקפת

הוספת תגובה

• כווית שמש עור הקרקפת...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    07/09/2009

שלום יוגב,
    עומק זקיקי השיער רב והסיכוי שהם ניזוקו באופן בלתי הפיך מכוויית השמש הנו זעיר ביותר.
    רוב הסיכויים ששיער הקרקפת ישוב לצמוח גם באזורי העור שנכוו.
    לצערנו זמן צמיחת השיער ארוך (1 מ"מ כל 3 ימים)
    כ"כ חלק מזקיקי השיער ייכנסו למצב תרדמת (טלוגן) ויקח זמן עד שיתעוררו לצמח שיער מחדש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו