אדמומיות באזור המיפשעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדמומיות באזור המיפשעה
    אלמוני
    12/09/2009

אני שחקן טניס בן 30
    בתקופה האחרונה שמתי לב שאחרי משחק טניס, נוצרת לי אדמומיות באזור המיפשעה,נראה כמו כוויה, לא מגרד לי (הבוקר ראיתי גם שיש קילוף קל)
    אני יודע שיש לי סבוראה קלה מאוד בפנים,לעיתים גם בקרקפת, אולי זה קשור??
    הצד הימני שלי אדום יותר מאשר הצד השמאלי.(מוזר לי שלא רק בצד של הגומי של התחתון אלא ממש הרבה מעבר ,מעין כתם אדום,(מופיעה בצורה בולטת אחרי זיעה) בבספורט אני מזיעה מכף רגל וכד ראש אבל האדמומיות רק באזור שציינתי.

אני דואג להתקלח אחרי המשחק,אבל פרק הזמן שעובר עד שמגיע הביתה לעיתים לוקח שעה.
    משתמש בתחתונים 100 אחוז כותנה עם גומי, (העלתי אפשרות שאולי אני אלרגי)
    אשמח לתגובתך מה ניתן לעשות,גם החברה קצת נבהלה מהכתם האדום ושאלה מה זה, זה עלול מעט להביך
    אשמח לתגובתך
    בברכת שנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדמומיות באזור המיפשעה

הוספת תגובה

• הבעיות השכיחות בעור המפשעות הנן:

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    15/09/2009

1. סבוריה
    2. פטרת
    3. אריתרסמה (שגשוג חיידקים)
    אך תיתכנה גם מחלות עור אחרות באזור.
    המלצתי: פנה לבדיקת רופא עור שיוכל לאבחן את בעייתך לפי הממצאים הקליניים ולהמליץ לך על טיפול מתאים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך קבעתי תור לרופא עור

אלמוני
    16/09/2009

שתהיה לך שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו