מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גידול סרטני באיבר המין?מתבגר.20/09/2009
שלום!
הגעתי לפורום כי אני כבר אובד עצות וממש מקווה שמישהו יוכל לעזור לי.
במשך בערך אם אני לא טועה כל גיל ההתבגרות (כרגע בן 17) הופיעו לי על איבר המין מתחילת הגזע עד בערך רבע מאורכו כמו נקודות קטנות בצבע העור,זה בערך כל נקודה בגודל של מ''מ או פחות ממש נקודות קטנות,שאני נוגע בהם אני לא מרגיש שום כאב ואין לי בעיות כלל בתפקוד מיני.
במשך שנות התבגרותי לא ממש עניין אותי מה המשמעות של הנקודות האלה והערכתי שהם יעלמו עם הזמן,לאחרונה בחודשיים האחרונים זה התחיל להציק לי מאוד מסיבות שאין צורך להסבירם,לכן התחלתי לחקור קצת לעומק ולחפש איזכורים ברחבי הרשת לתופעות דומות או מחלות נפוצות שכוללות תסמינים של הופעת נקודות כמו שיש לי על איבר המין...
הדבר שהכי קרוב למה שיש לי היה סרטן באיבר המין,שגם כולל את אותו תסמין שלהופעת נקודות לבנות על גבי איבר המין,אבל המוזר הוא שאין לי שום תסמין מהתסמינים האחרים (כגון דימום מאיבר המין ועוד),אני מאוד מודאג מהנקודות על גבי איבר המין ואשמח לדעת אם קיימת סכנה מסוימת או מישהו שמע אי פעם על תופעה כזו,זה נעלם עם הזמן?
אשמח לשמוע על דרכים להעלים את הנקודות האלה כי זה מאוד מפריע לי,תודה רבה לעוזרים ושנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר =אשמח להתייחסות אני מאוד לחוץ.
מתבגר.25/09/2009ממש אשמח לעזרה מאחד הרופאים כאן,אני מאוד חרד לגבי הבעיה המצוינת בתגובה הראשונה שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן04/10/2009גש להיבדק אצל רופא עור והצג בפניו את תאורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה תצחק כשתשמע מה זה..
אושרי10/10/2009קודם כל לכל גבר יש את הנקודות האלה, הנקודות נמצאות באזור השיער שיש לך באזור עיבר המין..
והן בעצם מין שורשים של השעירות שאמורות לצמוח\צמחו לך.
חח זה מצחיק כי הזכרת לי את עצמי שהייתי בגילך פחות או יותר (אפילו יותר קטן) גם אני הייתי בטוח שיש לי שם גידול חלילה..
אבל צא מהלחץ אחי, זה ממש כלום, אלה סימנים טבעיים מאוד, ואומר לך אחד שהכי מבין על מה אתה מדבר פה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?