גידול סרטני באיבר המין?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גידול סרטני באיבר המין?
    מתבגר.
    20/09/2009

שלום!
    הגעתי לפורום כי אני כבר אובד עצות וממש מקווה שמישהו יוכל לעזור לי.
    במשך בערך אם אני לא טועה כל גיל ההתבגרות (כרגע בן 17) הופיעו לי על איבר המין מתחילת הגזע עד בערך רבע מאורכו כמו נקודות קטנות בצבע העור,זה בערך כל נקודה בגודל של מ''מ או פחות ממש נקודות קטנות,שאני נוגע בהם אני לא מרגיש שום כאב ואין לי בעיות כלל בתפקוד מיני.

במשך שנות התבגרותי לא ממש עניין אותי מה המשמעות של הנקודות האלה והערכתי שהם יעלמו עם הזמן,לאחרונה בחודשיים האחרונים זה התחיל להציק לי מאוד מסיבות שאין צורך להסבירם,לכן התחלתי לחקור קצת לעומק ולחפש איזכורים ברחבי הרשת לתופעות דומות או מחלות נפוצות שכוללות תסמינים של הופעת נקודות כמו שיש לי על איבר המין...

הדבר שהכי קרוב למה שיש לי היה סרטן באיבר המין,שגם כולל את אותו תסמין שלהופעת נקודות לבנות על גבי איבר המין,אבל המוזר הוא שאין לי שום תסמין מהתסמינים האחרים (כגון דימום מאיבר המין ועוד),אני מאוד מודאג מהנקודות על גבי איבר המין ואשמח לדעת אם קיימת סכנה מסוימת או מישהו שמע אי פעם על תופעה כזו,זה נעלם עם הזמן?
    אשמח לשמוע על דרכים להעלים את הנקודות האלה כי זה מאוד מפריע לי,תודה רבה לעוזרים ושנה טובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גידול סרטני באיבר המין?

הוספת תגובה

• =אשמח להתייחסות אני מאוד לחוץ.

מתבגר.
    25/09/2009

ממש אשמח לעזרה מאחד הרופאים כאן,אני מאוד חרד לגבי הבעיה המצוינת בתגובה הראשונה שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אכי פרידמן
    04/10/2009

גש להיבדק אצל רופא עור והצג בפניו את תאורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה תצחק כשתשמע מה זה..

אושרי
    10/10/2009

קודם כל לכל גבר יש את הנקודות האלה, הנקודות נמצאות באזור השיער שיש לך באזור עיבר המין..
    והן בעצם מין שורשים של השעירות שאמורות לצמוח\צמחו לך.
    חח זה מצחיק כי הזכרת לי את עצמי שהייתי בגילך פחות או יותר (אפילו יותר קטן) גם אני הייתי בטוח שיש לי שם גידול חלילה..
    אבל צא מהלחץ אחי, זה ממש כלום, אלה סימנים טבעיים מאוד, ואומר לך אחד שהכי מבין על מה אתה מדבר פה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו