מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פסוריאזיס-המלצה על מומחה בענייןרונית01/10/2009
שלום רב
בעלי סובל מפסוריאזיס שמתבטא בעיקר באיזור המרפקים, הקרקפת והמפשעה
רציתי לשאול האם ניתן להמליץ לי על רופא המתמחה בפסוריאזיס והטיפולי במחלה(אני חברת מכבי,אז הייתי רוצה המלצה לרופא שאוכל לקבל החזר ממכבי בעבור הביקור)
עד כה הוא השתמש במשחה בשם דבוביט ובנוסף-בפסהורלייט(קרם טבעי מחלב נאקות)
לאחרונה יש החמרה במצב
אשמח להכוונה מקצועית עם מי ניתן להתייעץ בנוגע לטיפול המתאים מבין מגוון הטיפולים.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הטיפולים האלטרנטיבים לפסוריאזיס
נועם03/10/2009לכל רופאי העור הידע לטפל בפסוריאזיס.
הם מכירים את סל התרופות שהוא אחיד למעשה ופרושו משחות סטירואידיות !
הסטירואידים מכפילים את המחלה בלי שבעלך יחוש בכך.
אנחנו החולים יודעים את זה מנסיוניו האישי כי כשהמחלה פרצה חיפשנו בטעות יש לומר
את ה - רופא ....
אך חיש מהר התברר לנו שאנחנו צריכים לחפש טיפול מתאים כי לרופא הקונבציונלי בם אם הוא ממכבי - מכללית - ממאוחדת או מאנגליה יש רק סטירואידים.
בעתיד את תביני את זה מהר מאד.
התרופות שנותנות הקלה טובה הן מרפואה משלימה כמו משחות טבעיות
אבל את בקטע של למצא רופא וגם בחינם ועל זה נאמר פמטזיה בשקל .
אני מעדיף לשלם על טיפול ועל משחה טבעית מצויינת מאשר למרוח את הסטירואידים.
את יכולה לנסות גם כן אבל קחי בחשבון שאף אחד לא יממן לך את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
רונית03/10/2009תודה על התגובה
הוא משתמש בפסורלייט...היא לא מי יודע מה משפרת את המצב..
יש תקופות ויש תקופות..
גם אני בעד לחפש דברים טבעיים כמו שמנים או כל דבר אחר..
לצערי,אני יודעת שאין פתרון חד משמעי לפסוריאזיס אבל ניסיתי לחפש רופא שיוכל לפחות להמליץ לו על הטיפול הטוב בשבילו(אם זה משחות,כדורים,ים המלח,לייזר)
למזלינו, אצלו זה באמת מקרה קל-זה מופיע במרפקים, בקרקפת(בצד הראש) וטיפה באיזורהמפסעה ולכן אני אל יודעת אם ים המלח זה הטיפול המתאים...
רציתי להתייעץ עם מומחה בתחום-ולא אכפת לי לשלם פרטי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד''ר אכי פרידמן04/10/2009טיפול בפסוריאזיס אמור להיות מיטבי ע"י רוב מוחלט של רופאי העור ובהתחשב שמחלת בעלך אינה נשמעת סוערת או חמורה ביותר תוכלי לקבל עצה טובה מרופאי העור באשר הם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?