בעיה שלא עוברת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה שלא עוברת
    עדי
    05/10/2009

שלום,

אני בת 21, וכבר במשך שנתיים אני סובלת מהבעיה הבאה: באיזור המשפעה שלי (מחוץ לשפתיים הגדולות) יש איזור, שהלך והתפשט עם הזמן, שבאופן מחזורי מגרד לי באופן מטריד, ואחר כך נהיה אדום מאוד, ולאחר מספר ימים ההוער שם הופך ללבן, קשה ומתקלף. לפעמים כאשר העור מתקלף נוצר גם כמו פצע שדומה לכאלה שנעשים משפשוף על העור.

פניתי למספר רופאים, קיבלתי מספר משחות (בטאקורטן, lucom elocom) - שום דבר לא עזר באופן גורף. אולי היה שיפור קל בהתחלה, ואחר כך שום חזר לקדמותו. אמרו לי להמנע מגילוח עור המפשעה, אך גם כאשר נמנעתי מכך - לא היה שינוי במצב.

מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה שלא עוברת

הוספת תגובה

• לפנות לרופא עור להערכה חוזרת....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    08/10/2009

....או חוות דעת נוספת. האפשרויות האבחנתיות הנן רבות וכוללות פטרת עור המפשעות, פסוריאזיס, סבוריאה, אריתרזמה ועוד. לכן לא ניתן לייעץ לך באופן מוסמך בפורום אינטרנטי אלא רק על סמך בדיקה קלינית ומעקב אחר תוצאות הטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו