שורשי שיער לאורך הפין (דרכי טיפול)!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שורשי שיער לאורך הפין (דרכי טיפול)!
    מתבגר.
    06/10/2009

שלום אז ככה יש לי כבר בערך מתחילת גיל ההתבגרות (כרגע בן 17) מתחילת גזע הפין עד בערך האמצע שלו,נקודות כאלו קטנות בצבע העור,לפי מה שהבנתי הדבר הזה נקרא שורשי שערות בולטות הבעיה שלא גודלות לי שום שערות על הפין עצמו,להערכתי אולי 4~5 שערות ממשששששש בתחילת הפין שנראות חלק משיער הערווה,הקטע הזה של שורשי השיער הבולטים ממש ממששש מציק לי ודי מביך אותי לפעמים,אני לא מעוניין ללכת לרופא עור מסיבות כאלו ואחרות,ואבקש המלצה בבקשה תעזרו לי איך מעלימים את הנקודות האלה! זה ממש מטריף אותי ומלחיץ אותי,אשמח לתשובה מפורטת והצעות לתרופות\משחות או המלצה לטיפולים הקיימים לטיפול בתופעה,כמה שזה יעלה,מה שזה ידרוש לא משנה לי כסף זה לא הבעיה שלי,אני רק מעוניין להעלים את הנקודות האלה כי זה פשוט מביך אותי.

תודה רבהה! מראש ואשמח לעזרה במהירות =)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פתחים בולטים של זקיקי חלב על עור...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    08/10/2009

...מוט הפין שכיחים מאוד ואינם מהווים בעיה רפואית או אסתטית.
    מעבר לכך אין אפשרות לייעץ לך באופן מוסמך ללא בדיקה קלינית ויהיה עליך לפנות לבדיקת רופא עור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכל להמליץ לי על קליניקה מוסמכת?

מתבגר.
    08/10/2009

איני מעוניין ללכת לבדיקה דרך הקופה שלי מכייון שאני רוצה שזה יהיה דיסקרטי לחלוטין... ואם אלך להיבדק דרך הקופה זה לא יהיה כך מכיוון שיש לי מספר מכרים שעובדים שם.

האם תוכל להמליץ לי על קליניקה פרטית ואיכותית באזור אשדוד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו