טיפול בפצעים על הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בפצעים על הפנים
    מאיה
    08/10/2009

אני בת 17 ולאחרונה יצאו לי הרבה פצעים על הפנים. קראתי כבר כמה פעמים בפורום שלפעמים נותנים גלולות נגד הריון לטיפול בפצעים. רציתי לדעת לפי מה מחליטים אם גלולות זה הטיפול הנכון? האם ההורמונים שבגלולות יכולים להזיק לגוף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בפצעים על הפנים

הוספת תגובה

• הגלולות

לילך
    11/10/2009

שנותנים הן במינון מאוד מאוד נמוך של הורמונים ולא צריכה להיות בעיה, זאת גם הסיבה שאין להן כמעט תופעות לוואי.
    אני התחלתי לפני שנה לקחת פמינט גם כן מאותה סיבה וזה עזר לי מאוד.
    עד אז הוצאתי ים כסף על כל מיני קרמים ותכשירים שהבטיחו עור חלק ובלה בלה בלה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיה, לא מקובל היום לטפל בגלולה...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    15/10/2009

...למניעת הריון באקנה. הסיכון הכרוך בנטילת גלולה גבוה לאין שיעור מזה הכרוך בשאר צורות הטיפול היעילות לאקנה.
    ניתן לשלב טיפול בגלולה למניעת הריון באם היא ניטלת לצורך מניעת הריון. אז ניתן לבחור גלולה שיש בה גם מרכיב פרוגסטטיבי בעל פעילות נוגדת אנדרוגנים - ובמילים פשוטות יותר: גלולה שמכילה רכיב הורמון נשי בעל פעילות שנוגדת הורמונים גבריים שמגבירים את פעילות מחלת האקנה.
    המלצתי: פני בהקדם לטיפול רופא עור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו