פטריה ????

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה ????
    מעיין
    15/10/2009

שלום
    השבוע הייתי אצל רופאה נשים כיוון שהיה גרד פנימי וחיצוני בנרתיק כיוון שבחודשים האחרונים זו תופעה וזרת הוא נתן לי שוב גינודקטרין 3 והידרואגיסטן ל3 ימים בנוסף הוא הפנה אותי לבדיקה אצל רופאה למחלות זיהומיות שאלתי היא
    א. הגרד כרגע הוא באזור החיצוני פנימי של הנרתיק והוא לא עבר האם יתכן שזו פטריה ועליי לחזור לרופאה נשים יש ממה לחשוש אם הגרד לא עברוהאם יתכן שזה קשור לווסת כיוון שהגרד הופיעה יום לאחר קבלתו או מקיום יחסים ?
    ב. הרופאה אמר שבן זוגי גם צריך להיבדק האם ידוע לך להיכן עלינו לפנות רופאה עור משפחה לבקשת בדיקה ואיזה בדיקה נחוצה לו ?
    תודה מעיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה ????

הוספת תגובה

• חוות דעת שנייה א-לה-סייבר?

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    15/10/2009

שלום מעיין,
    1. לצורך חוות דעת נוספת עליך לפנות לבדיקת רופא\ת נשים נוספת. אנו לא נוכל לספק שירות כזה במסגרת פורום אינטרנטי
    2. ראוי שהפניית בן הזוג לבדיקת רופא תיעשה במכתב מרופאת הנשים. כך יידע הרופא שבודק את בן זוגך במה מדובר ויוכל לטפל בו במקביל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו