שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יהודית
    20/10/2009

אני בת 42 ויש לי רגישות רבה בקרקפת. (כנראה עקב טיפולים כימיים שעשיתי) וכמו'כ יש לי רגישות לקטון. אני לא יכולה לחפוף בשמפואים כי זה עושה לי צריבה בקרקפת. האם חפיפה רק עם מים בלבד מספיקה להוריד את השומניות של השיער. ומה אני יכולה להוסיף למים ע'מ שינטרלו את השומניות? אני לא יכולה להשתמש בכימיקליים.

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בררי האם סבון Cetaphil מכיל את...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    20/10/2009

...החומרים להם את רגישה.
    במקביל אנסה לברר אצל עמיתי העוסקים ברגישות העור למגע אלו תכשירי שיער אינם מכילים Katon CG

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך להודעה קודמת

יהודית
    20/10/2009

שלום דוקטור.
    א. תודה רבה על ההתייחסות המהירה שלך. אני ממש מיואשת ובוכה.
    הייתי אצל מספר רופאי עור אך ללא הועיל.
    גם כאשר אני חופפת בתכשירים טבעיים שאני קונה מחנויות טבע ללא כימיקליים זה גורם לי גירוי וצריבה. אפילו ניסיתי לחפוף עם אגוזי סבון. ניראה לי פשוט כי הקרקפת שלי מאוד רגישה לחומרים ואני צריכה משהו שלא יגרה את הקרקפת. ולכן שאלתי אם יש לך אלטרנטיבה כל שהיא לניקוי הקרקפת ללא גירוי. יש משהו מהטבע שאפשר להשתמש ע'מ שהשיער יהיה נקי ולא שומני? נסיתי מעט חומץ עם מים אך גם צרב לי. ניסיתי מים עם סודה לשתייה אך גם שרף לי. האם יש בהם התערבות כימית כל שהיא? (דרך אגב צורב לי רק בקדמת השער (הפוני) כי ניסיתי להחליק את הפוני ע'י החלקות כימיות שעשיתי בבית לפני הרבה זמן אך הקרקפת עדיין לא הבריאה. המקום נשאר רגיש וכל דבר שאני שמה גורם לי להתלקחות.

אנא ממך תנסה לעזור לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד'ר ליפשיץ

יהודית
    25/10/2009

עדיין לא קיבלתי תשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקה....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    27/10/2009

...קלינית. פני שוב לרופא העור שלך או לרופא עור אחר לצורך חוות דעת נוספת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו