רופא עור איבחן -Angioma CAPILLARY

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא עור איבחן -Angioma CAPILLARY
    חגית
    24/10/2009

יש לי נקודות קטנות אדומות על הזרועות ובכתפים, לא משהו בולט מדי. רופא איבחן שיש לי
    Angioma CAPILLARY והסביר לי שמדובר בבעיה בכדוריות דם, דבר תורשתי, משהו ללא מרפא לא מזיק ואין שום טיפול בזה.
    האם אוכל לקבל הסבר מה זה האבחון הזה? האם זה באמת לא מסוכן? האם זה עלול להתפשט?
    האם יש צורך לטפל בזה-מה יקרה אם אטפל או לא אטפל?
    וכל מידע חשוב אחר.
    מודה לך מאוד!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא עור איבחן -Angioma CAPILLARY

הוספת תגובה

• מדובר בנגעים שמשמעותם....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    27/10/2009

...אסתטית בלבד והם נגרמים עקב שגשוג מקומי של כלי דם נימיים.
    ניתן לצרוב אותם ע"י מחט חשמלית או אנרגיית אור (לייזר \ IPL) לצורך אסתטי במסגרת רפואית פרטית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך רק-

חגית
    28/10/2009

מה זה אומר נימי דם משגשגים? האם יש לי דרך לעצור את זה-משהו שקשור לתזונה או לכל דבר אחר? האם זה יתפשט עם הזמן או יגדל...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספרם של נגעים כנ"ל נוטה...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    02/11/2009

לגדול עם השנים על עור אנשים שנוטים לכך.
    ניתן לצרוב את הנגעים בקלות רבה לצורך שיפור אסתטי אך לא ניתן למנוע הופעת נגעים חדשים כנ"ל.
    הערה: צריבת נגעים אלו, לצורך אסתטי כמובן, אינה מתבצעת במסגרת סל הבריאות בקופות החולים אלא במסגרת פרטית ובמימון עצמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו