פצעונים עקב הפסקת גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעונים עקב הפסקת גלולות
    נטע
    02/11/2009

שלום. לקחתי כ-5 שנים גלולות ולפני כ-3 חודשים הפסקתי מאחר ואני מעוניינת להיכנס להריון. בחודש האחרון החלו לי פצעונים קטנטנים על כל אזור הפנים במיוחד באזור המצח. בנוסף להפרעה האסטטית הם ממש כואבים. ראשית, האם באמת יש קשר בין הפסקת הגלולות לפצעונים? שנית, מה עלי לעשות? האם יש כדור או משחה שאני יכולה לקחת? יש לזכור שאני מעוניינת להיכנס להריון. תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעונים עקב הפסקת גלולות

הוספת תגובה

• נטע, גלולה למניעת הריון עשוייה...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    04/11/2009

...לדכא זמנית את הנטיה לאקנה אך נטיה זו מתבטאת שנית לאחר הפסקת נטילת הגלולה.
    מאידך, לעיתים עצם הפסקת הגלולה מגביר זמנית את הנטיה לאקנה אך מדובר בנטיה חולפת.
    המלצותי:
    1. פני לבדיקת רופא עור לוודא שאכן מדובר באקנה ולא בהפרעה אחרת
    2. שיקלי עימו טיפול לאקנה שיתאים לכוונתך להרות בהקדם
    3. המנעי מהחמרת האקנה: הפסיקי שימוש בתכשירי לחות לעור הפנים ולשיער (להמנע ממרכך שיער ומתכשירי שיער שמורחים אחרי חפיפת השיער)
    4. בכל מקרה - המנעי ממניפולציה עצמית של הנגעים (לא "לפוצץ"!!!)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

נטע
    04/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו