גירוי העור באיבר המין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי העור באיבר המין
    עפרי
    09/11/2009

שלום רב!
    בת 32
    לפני יומיים קיימתי יחסי מין עם בן זוג חדש
    רוב האקט היה מין אורלי ללא חדירה וחיכוך של העור....
    העיניין הוא שמאז האקט העור שלי באיזור רגיש, אדום מאוד ומגרד. נראה כאילו קיבלתי כוויה שמתי לב שיצא לי פצע על העור שספק נראה כמו שלפוחית של כוויה וספק חצ'קון גדול. כמו כן יצאו לי המון פצעים זעירים בזקיקי השיערה שנראים כמו פוליקוליטיס.(חשוב לי לציין שאני מגלחת את המקום תמיד. והעור שלי שם תמיד חלק ונעים)
    שאלתי:
    מכיוון שרק התחלנו לקיים יחסי מין , ומן הסתם אני מעוניינת להמשיך עם הבחור את הקשר אני מעוניינת לדעת ממה כל זה קרה?
    האם יש לי רגישות לרוק שלו?
    מה האבחנה שלך וכיצד אוכל להימנע מדבר כזה בעתיד
    וכמובן מה הטיפול?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוי העור באיבר המין

הוספת תגובה

• יעוץ מוסמך לבעייתך יתכן רק על סמך..

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    10/11/2009

...ממצאי בדיקה קלינית.
    שאלה והערה: אם בן זוגך לא היה מגולח למשעי - האם יתכן שמרה העור כאילו נכווה נגרם עקב כווית שפשוף כנגד פניו הלא מגולחים במידה מספקת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לשאלתך.....

עפרי
    10/11/2009

שאני חושבת על בהחלט הרגשתי שמגע העור של פניו היה מאוד מחוספס ודוקר מהזיפים...
    לשמחתי העור היום נראה כבר בסדר חוץ מזה שכעת התפתחה לי דלקת בשלפוחית השתן...:-(
    מאוד מודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המכונה גם

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    12/11/2009

"Honeymoon Cystitis" שמופיעה בצעירות מס' ימים לאחר מגע מיני ראשון או אחרי מגע מיני ממושך וסוער אחרי תקופת המנעות ממושכת מיחסי מין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו