שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טלי
    11/11/2009

לאחר שנודע לי שדאורדאורנטים המכילים אנטיפרספירנט לא בריאים החלטתי לחפש דאורדאורנט שלא מכיל את החומר הזה ומצאתי דאורדאורנט של חברת "קליאו" שלא רשום עליו שמכיל את החומר הזה. לאחר שניסיתי אותו הוא גרם לבית שחי תחושה של יובש אך עדיין היה ריח של זיעה לאחר זאת שמעתי שסודה לשתייה מנטרלת ריחות ואפשר להשתמש בו בבית שחי אז שמתי אותו לאחר ששמתי את הדיאודאורנט והייתי מאוד מרוצה מהתוצאה הייתי הרגשה של יובש ללא ריח. רציתי לדעת אם יכול להיגרם נזק מהשימוש של הדיאורדורנט והאבקת הסודה כי זה מאוד מועיל והאם הדיאורדאורנט עצמו יכול להיות מזיק כי לא רשום שהוא מכיל אלומניום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מלחי האלומיניום בתכשירי דיאודורנט..

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    12/11/2009

..מקרישים את החלבון במוצא צינורות בלוטות הזיעה וכך מונעים את הפרשתה. זו למעשה כעין כוויה כימית בזעיר אנפין. הנזק - דלקת עור, מופיע כאשר הכוויה הכימית מתרחשת בשיעור שאינו "זעיר אנפין" עקב נסיבות מקומיות. לצערי גם לסודה לשתייה השפעה דומה.
    אישית, אני משתמש בתכשירי Stick Deodorant שאינם מכילים מלחי אלומיניום.
    המלצתי: נסי תכשירים שונים עד שתמצאי את האחד שמונע את ריח הזיעה במידה המיטבית עבורך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו