מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרד תמידי בשפתיים ובפי הטבעתאילנה12/11/2009
בתקופה האחרונה מזה 3 חודשים אני סובלת מגרד בפי הטבעת ובשפתיים למטה , חשבתי שזה תולעים אבל לקחתי כמה פעמים כדורי ורמוקס ולא עזר , אני משתמשת בבטאקורטן יום יום בבוקר , ויש לי רגיעה למשך כל היום , השאלה שלי מה זה יכול להיות לא רואה סימנים מיוחדים למטה ,
השאלה האם המשחה הזאת יכולה להזיק לי בטווח האחרון , כי אני לא יכולה בלי המשחה הזאת זה הדבר היחידי שעוזר לי .
מחכה לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בפי הטבעת
אור12/11/2009את לא מודעת אבל כל שימוש במשחה הסטירואידית האיומה הזו בפי הטבעת יהפוך את החיים לסיוט
זה נקרא ריבאונד של סטירואידים .
בכלל חל איסור מריחה של סטירואידים בפי הטבעת וכך נכנסת למעגל קסמים איום.
יותר מדאיג שמי שנתן לך את המשחה לא דאג ליידע אותך בסיוט הזה.
יש משחה מצויינת שאת יכולה לחפש באינטרנט בגוגל שמיועדת לפצעי ישבן פשוט תקישי בגוגל
פצעים בישבן ותמצאי אותה שכחתי את שמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אילנה12/11/2009למה אסורה מריחת המשחה הזאת ? למה זה יכול לגרום? אני מתחילה לפחד
אף אחד לא נתן לי את המשחה הזאת , על דעת עצמי התחלתי למרוח כי ראיתי שזה עוזר
הייתה לי אותה בבית לא זוכרת אפילו למה נתנו לי אותה ואיפוא קראתי שאפשר למרוח אותה
את חושבת שכדאי להתייעץ עם רופא נשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
אילנה12/11/2009איזה סיוט יכול להגרם לי שמרחתי את המשחה הזאת בפי הטבעת? אני מתכוונת להפסיק אותה
לאור דברייך עוד היום , אבל אני נורא לחוצה מה הנזק שנגרם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הטיפול
אור02/12/2009בזמנו חיפשתי בגוגל את המילה פצעי ישבן וכהה הגעתי לאתר של מטפל מדהים במחלות עור
שבעזרת טיפול פנימי ומשחות שקבלתי ממנו הסיוט חלף
פשוט תחפשי בגוגל ואל תתקרבי לסטירואידים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש ממושך בתכשיר סטרואידי עלול...
ד''ר אריה י. ליפשיץ12/11/2009...לגרום לנזק לעור: הפיכתו לדק, הופעת סטריות ("סימני מתיחה") פצעונים, שיעור ועוד.
המלצתי: הפסיקי את השימוש בתכשיר הסטרואידי ופני לבדיקת רופא עור או רופא נשים.
הערה: אם גילך סביב גיל המעבר או שהמחזור החודשי שלך כבר פסק, יתכן שאת סובלת מאטרופיה של העור באזור עקב הפחתת רמת הורמון המין הנשי. במקרה כזה ניתן לטפל ע"י מריחת תכשיר המכיל אסטרוגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד בפי הטבעת ובפות
אילנה01/12/2009אני מיואשת אני בסביבות גיל הארבעים ואני סובלת זמן מה מגירודים ובפי הטבעת והפות לא מבינה מה יש לי לא רואה כלום שתיתי ורמוקס חשבתי שיש לי תולעים אבל זה לא עובר קניתי סבון מיוחד לא עוזר קניתי אגיסטן חשבתי אולי פטרייה גם אין שיפור , קבעתי תור לרופא נשים אבל רק לעוד חודש בנתיים לא יודעת מה לעשות כדי להקל , לא מבינה מה זה יכול להיות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
שירה01/12/2009תנסי לקבוע תור לרופאת עור בינתיים או שאם את מאוד סובלת נסי לקבוע תור לרופאת נשים אחרת יותר מוקדם או שתפני למוקד לרפואה דחופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור>
יעל02/12/2009אור יקרה, ישנה תמיד אפשרות לקבוע תור דחוף לרופא. הסבירי למזכירתו (את לא חייבת לפרט) או שוחחי איתו אישית והסבירי שהמקרה דחוף. זה מה שעושים כשיש מקרה חרום . לא להשתמש בתרופות על דעת עצמך, את עלולה לגרום נזק. בהצלחה ותרגישי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?