גרד תמידי בשפתיים ובפי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד תמידי בשפתיים ובפי הטבעת
    אילנה
    12/11/2009

בתקופה האחרונה מזה 3 חודשים אני סובלת מגרד בפי הטבעת ובשפתיים למטה , חשבתי שזה תולעים אבל לקחתי כמה פעמים כדורי ורמוקס ולא עזר , אני משתמשת בבטאקורטן יום יום בבוקר , ויש לי רגיעה למשך כל היום , השאלה שלי מה זה יכול להיות לא רואה סימנים מיוחדים למטה ,
    השאלה האם המשחה הזאת יכולה להזיק לי בטווח האחרון , כי אני לא יכולה בלי המשחה הזאת זה הדבר היחידי שעוזר לי .
    מחכה לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גרד בפי הטבעת

אור
    12/11/2009

את לא מודעת אבל כל שימוש במשחה הסטירואידית האיומה הזו בפי הטבעת יהפוך את החיים לסיוט
    זה נקרא ריבאונד של סטירואידים .
    בכלל חל איסור מריחה של סטירואידים בפי הטבעת וכך נכנסת למעגל קסמים איום.
    יותר מדאיג שמי שנתן לך את המשחה לא דאג ליידע אותך בסיוט הזה.
    יש משחה מצויינת שאת יכולה לחפש באינטרנט בגוגל שמיועדת לפצעי ישבן פשוט תקישי בגוגל
    פצעים בישבן ותמצאי אותה שכחתי את שמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אילנה
    12/11/2009

למה אסורה מריחת המשחה הזאת ? למה זה יכול לגרום? אני מתחילה לפחד
    אף אחד לא נתן לי את המשחה הזאת , על דעת עצמי התחלתי למרוח כי ראיתי שזה עוזר
    הייתה לי אותה בבית לא זוכרת אפילו למה נתנו לי אותה ואיפוא קראתי שאפשר למרוח אותה
    את חושבת שכדאי להתייעץ עם רופא נשים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה

אילנה
    12/11/2009

איזה סיוט יכול להגרם לי שמרחתי את המשחה הזאת בפי הטבעת? אני מתכוונת להפסיק אותה
    לאור דברייך עוד היום , אבל אני נורא לחוצה מה הנזק שנגרם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הטיפול

אור
    02/12/2009

בזמנו חיפשתי בגוגל את המילה פצעי ישבן וכהה הגעתי לאתר של מטפל מדהים במחלות עור
    שבעזרת טיפול פנימי ומשחות שקבלתי ממנו הסיוט חלף
    פשוט תחפשי בגוגל ואל תתקרבי לסטירואידים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש ממושך בתכשיר סטרואידי עלול...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    12/11/2009

...לגרום לנזק לעור: הפיכתו לדק, הופעת סטריות ("סימני מתיחה") פצעונים, שיעור ועוד.
    המלצתי: הפסיקי את השימוש בתכשיר הסטרואידי ופני לבדיקת רופא עור או רופא נשים.
    הערה: אם גילך סביב גיל המעבר או שהמחזור החודשי שלך כבר פסק, יתכן שאת סובלת מאטרופיה של העור באזור עקב הפחתת רמת הורמון המין הנשי. במקרה כזה ניתן לטפל ע"י מריחת תכשיר המכיל אסטרוגן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד בפי הטבעת ובפות

אילנה
    01/12/2009

אני מיואשת אני בסביבות גיל הארבעים ואני סובלת זמן מה מגירודים ובפי הטבעת והפות לא מבינה מה יש לי לא רואה כלום שתיתי ורמוקס חשבתי שיש לי תולעים אבל זה לא עובר קניתי סבון מיוחד לא עוזר קניתי אגיסטן חשבתי אולי פטרייה גם אין שיפור , קבעתי תור לרופא נשים אבל רק לעוד חודש בנתיים לא יודעת מה לעשות כדי להקל , לא מבינה מה זה יכול להיות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

שירה
    01/12/2009

תנסי לקבוע תור לרופאת עור בינתיים או שאם את מאוד סובלת נסי לקבוע תור לרופאת נשים אחרת יותר מוקדם או שתפני למוקד לרפואה דחופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאור>

יעל
    02/12/2009

אור יקרה, ישנה תמיד אפשרות לקבוע תור דחוף לרופא. הסבירי למזכירתו (את לא חייבת לפרט) או שוחחי איתו אישית והסבירי שהמקרה דחוף. זה מה שעושים כשיש מקרה חרום . לא להשתמש בתרופות על דעת עצמך, את עלולה לגרום נזק. בהצלחה ותרגישי טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו