תיקון טעויות- גרסה מעודכנת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון טעויות- גרסה מעודכנת
    בחור
    17/11/2009

שלום רב למומחים

הייתה לי בפטריה במשפעה- אבל לא בכל המפשעה- הפטרייה הייתה משני צדדי המפשעה ועל שטח עור גדול רק באמצע המפשעה יש שטח קטן שלא היה נגוע. טיפלתי בפטריה במשך 24 ימים בתרופת למיסיל קרם (במשך ה-24 ימים השתמשתי ב-4 שפופרות של הקרם (כלומר 60 גרם - כל אחד 15 גרם)) והטיפול בפטרייה הסתיים בהצלחה. לפני יומיים (לאחר 9 ימים מסיום הטיפול שעבר בהצלחה) אני רואה שהפטרייה חזרה וצבע העור השתנה והפך להיות איך שהיה לפני הטיפול- אני מאוד משוכנע ובטוח שהפטרייה חזרה. אני עכשיו מאוכזב מאוד ומרגיש שאני חסר אונים מול הפטרייה.

אני רוצה לדעת למה היא חזרה? האם מוכר לכם תופעה כזאת?
    לציין כי יש לי פטרייה בציפורניים ואני מטופל בלימיסיל טבליות 250 מ"ג ולכן האם ייתכן שזו הדבקה עצמית מהציפורניים?
    או האם ייתכן שהפטרייה שהייתה חדרה לשכבת עור יותר פנימית וכאשר טיפלתי בה אני כאילו "הרגתי" את הפטריה בשכבת העור החיצונית ועכשיו הפטריה בשכבה הפנימית התחילה לצמוח שוב לשכבת העור החיצונית? האם בכלל יש דבר כזה או תופעה כזאת? (בשטח העור שבמפשעה שמלכתחילה לא היה נגוע בפטריה- הוא גם לא נגוע עכשיו)

לציין כי יש לי תור אצל רופא עור ב 1/12/2009 אבל בינתיים אשמח לקבל את עזרתכם בנוגע למה שתיארתי
    בנוסף אני גם מטופל ע"י למיסיל טבליות 250 מ"ג
    יש לי ניתוח וריקוצל בעוד מספר חודשים ולכן אני חייב להיפטר מהפטרייה על מנת למנוע זיהום בניתוח.

אשמח לקבל את עזרתכם, וגם אשמח לדעת מה הסיבה לכך שהפטרייה חזרה לאחר 9 ימים? האם ידוע לכם על מקרים כאלה?

תודה רבה לכם
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד הערה

מיואש
    18/11/2009

רציתי להוסיף עוד משהו:

אני מטופל ע"י למיסיל טבליות, אבל תרופה זו אמורה גם לטפל בפטרת העור, אבל אני רואה שהיא לא עושה שום דבר ונכון להיום אני כבר נטלתי 41 טבליות, וכמות זו אמורה להיות מספיקה כדי לטפל בפטרת העור בשילוב עם הקרם שהשתמשתי בו.והפטרייה חזרה כפי שציינתי וככל הנראה הטבליות לא משפיעות על פטרת המשפעה, ולא הצליחו לרפא אותה. אז מה ניתן להסיק מכאן? האם התרופה לא מתאימה לגוף שלי? האם יש צרוך להתייעץ עם רופא עור ולהחליף תרופה (טבליות)?

האם יש מצבים שבהם לא ניתן לטפל ולרפא את הפטריה ואני אחייה עם זה לאורך כל החיים?

המון המון תודה
    אשמח אם תוכל לעזור לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הערה חשובה

מיואש
    18/11/2009

לציין גם כי באזור שבו הייתה קיימת הפטרייה היה צומח שיער דליל ודק וקצב הצמיחה שלו יותר איטי מהאזור שלא היה נגוע. וגם ככה המשיך להיות במשך הימים שבו הפטרייה נעלמה. מקווה שמידע זה יכול לעזור לך עוד יותר.
    עוד משהו: האם תרופת למיסיל טבליות מתאימה לכל סוגי הפטריות שבעור?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו