מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נקודות לבנות על איבר המין [זכר]בן03/12/2009
שלום לכם,אני בן ,בן 16 ויש לי בעיה מוזרה :/
אני כמו כל בן בגיל ההתבגרות מאונן ,
ושמתי לב בפעם האחרונה שאוננתי שיש לי נקודות לבנות על איבר המין .
אלו לא נקודות לבנות של שערות ,בדקתי בעצמי ויש נקודות לבנות במקומות שאין שיער.
הנקודות מתחילות מתחילת העיבר [לא אשכים* ] וממשיכות עד כמעט חצי מהעיבר,
אלה נקודות כאלה לבנות [לא בהכרח עגולות] ..
והן כבר כמה זמן שמה ,
אז רציתי לדעת בבקשה,, מה אני יכל לעשות כדי לטפל בזה?
ללכת לרופא ?
ויש לי בעיה שאני קצת חושש שהרופא יגע לי באיבר המין .. לא יודע לא נעים ואם בכלל יעמוד בזמן שהוא יגע אני יהיה מובך מאוד ! ..
מה לעשות ? ):* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה?
בן04/12/2009עזרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן, פנה לבדיקת רופא עור...
ד''ר אריה י. ליפשיץ06/12/2009...אני מניח שמדובר בפתחים של בלוטות חלב אך נדרשת בדיקת רופא לוודא את מהות התופעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל ..
בן06/12/2009ממ אוקי..
אבל יש תחלק שבו אני מתבייש ..
לא נעים לי לבקש מאמא שלי לקבוע לי תור לרופא עור כדי שיבדוק לי את איבר המין ..
ומה שהיא יביש אותי אם תיהיה לי זיקפה בזמן שהוא יבדוק -_- .
זה מביך מדי וזאת פעם ראשונה 0:..
מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום סיבה
אלמוני פלוני06/12/2009אין שום סיבה להתבייש, תאמין שכל מה שאתה חושב שיכול לקרות ולא יכול לקרות - הרופא כבר ראה ואין שום סיבה שאתה צריך להתבייש... בחדר רופא זה אתה והרופא לבד - בלי הורים, לא אחות (רפואית) ובלי אף אחד אחר והמשך זמן שבו תיהיה בלי בגדים הוא ממש קטן (למשך הבדיקה בלבד מן הסתם שזה רק כמה דק בודדות) ועדיף לברר דברים בהקדם מאשר חס וחלילה להצטער על זה בשלב מאוחר יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי =]
בן07/12/2009טוב .
בכל מקרה..
אני איכשהו יבקש מאמא שלי לקבוע תור לרופא עור לבעיה הזאת ..
ונראה איך יהיה .
[בצד החיובי זאת הנכה לצו הראשון לבדיקה ששם חח ]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם גילך 16 ומעלה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/12/2009...אתה יכול לקבוע תור בעצמך ולפנות לרופא ללא ליווי אמך. לחליפין, בקש מאמך לקבוע תור לרופא, והבהר לה שאתה מעוניין להיבדק ללא נוכחותה בחדר הרופא. נסה לוודא שאתה פונה לרופא ולא לרופאה ע"מ להפחית את מידת המבוכה הכרוכה בבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?