פלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלולות
    ורד
    07/12/2009

לדר אכי פרידמן שלום,

ביתי בת 7 ומהקיץ האחרון הופיעה לה על השוק בצד הפנימי כלפי אחורה
    פלולה קטנה , שהיתחילה עם הזמן לגדול ולהיתפשט ועברה גם לרגל השניה באזורים מקבילים.
    הוסברלי ע"י רופא ילדים ועור שזה מחלה וירלית ושהיא תעבור ובגלל הרגישות הגבוה באזור איפו שהם נמצאים אז הרופא עור לא המליץ להוריד אותה עם חנקן הוא אמר שזה צריך לפול לבד וצריך זמן.

לשאלה: ידוע לי שיש חומר תרופתי שאפשר להשתמש בו בבית . עם החומר דוקרים את הפלולה במהלך מספר שבועות או לפי הנידרש ואז הם מתחילים ליפול ולהיעלם.
    איך קוראים לתרופה הנ"ל . תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלולות

הוספת תגובה

• גם ה"תרופה" גורמת לצריבה וכאב...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    10/12/2009

... ולכן איני ממליץ להשתמש בה באותה מידה בה אני נמנע מטיפול במולוסקום.
    עלי לציין שנגעי המולוסקום גורמים למצוקה להורי הילדים אך אינם מפריעים לילדים עצמם.
    כוון שהוירוס שמחולל את נגעי המולוסקום אינו מסכן את בריאות הילדים בטווח הזמן הקצר או הארוך, כיוון שמחלת המולוסקום תמיד חולפת מעצמה תוך עד שנתיים וכיוון שהטיפול בנגעים אינו מרפא את המחלה (כוון שהנגעים הספיקו להזרע ויופיעו חדשים גם לאחר טיפול צריבה יעיל בחנקן נוזלי או בתכשיר שמורחים), אני ממליץ לכם להמנע מטיפול בנגעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו