מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פלולותורד07/12/2009
לדר אכי פרידמן שלום,
ביתי בת 7 ומהקיץ האחרון הופיעה לה על השוק בצד הפנימי כלפי אחורה
פלולה קטנה , שהיתחילה עם הזמן לגדול ולהיתפשט ועברה גם לרגל השניה באזורים מקבילים.
הוסברלי ע"י רופא ילדים ועור שזה מחלה וירלית ושהיא תעבור ובגלל הרגישות הגבוה באזור איפו שהם נמצאים אז הרופא עור לא המליץ להוריד אותה עם חנקן הוא אמר שזה צריך לפול לבד וצריך זמן.
לשאלה: ידוע לי שיש חומר תרופתי שאפשר להשתמש בו בבית . עם החומר דוקרים את הפלולה במהלך מספר שבועות או לפי הנידרש ואז הם מתחילים ליפול ולהיעלם.
איך קוראים לתרופה הנ"ל . תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם ה"תרופה" גורמת לצריבה וכאב...
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/12/2009... ולכן איני ממליץ להשתמש בה באותה מידה בה אני נמנע מטיפול במולוסקום.
עלי לציין שנגעי המולוסקום גורמים למצוקה להורי הילדים אך אינם מפריעים לילדים עצמם.
כוון שהוירוס שמחולל את נגעי המולוסקום אינו מסכן את בריאות הילדים בטווח הזמן הקצר או הארוך, כיוון שמחלת המולוסקום תמיד חולפת מעצמה תוך עד שנתיים וכיוון שהטיפול בנגעים אינו מרפא את המחלה (כוון שהנגעים הספיקו להזרע ויופיעו חדשים גם לאחר טיפול צריבה יעיל בחנקן נוזלי או בתכשיר שמורחים), אני ממליץ לכם להמנע מטיפול בנגעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?