מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקביאס? פשפשים? פטריה? משהו אחר?ד09/12/2009
שלום לכם,
לפני יותר מחודשיים הייתי במגע עם בחור שהיה נגוע בסקביאס. לא הופיעו לי סימפטומים רגילים (פריחה על הידיים והרגליים). הדבר היחיד שהופיע (ואני לא יודעת אם הוא קשור או לא) היה פריחה מאד מינורית סביב הטבור, שלא הפריעה לי בלילות, כמו שהבנתי שסקביאס עושה. לאחר כמה שבועות התחילה לי פריחה מתחת לבתי השחי (ברצועה של החזיה) שבסופו של דבר התפשטה גם לגב, לחזה ולזרועות העליונות.
רופאת העור שלי אמרה שזה יכול להיות קשור לרגישות לאבקת כביסה (אכן, התחלתי לעבוד במלון בו אני לובשת מדים שמכובסים מטעם המלון), ונתנה לי מרשם לנרידרם שהקל עליי כשמרחתי אותו אך לא סייע להפסקת הפריחה. בנוסף הופיעו עקיצות קטנות, שאני מקשרת אותן לפשפשים שיכולים להיות בדירה שלי. לפני יומיים הייתי אצלה שוב והיא נתנה לי מרשם לטיפול בסקביאס למרות שהדגישה שזה לא נראה כמו פריחת סקביאס (עדיין אין פריחה בגפיים).
כרגע אני בטיפול נגד סקביאס בנוסף להדברה נגד פשפשים שאני עושה בדירתי.
האם יש לכם רעיונות נוספים- למה יכולה להיות קשורה הפריחה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לסקבייס מראה ופיזור לא אופייניים...
ד''ר אריה י. ליפשיץ10/12/2009...באנשים בעלי הרגלי ניקיון מוקפדים שמתקלחים ו\או מחליפים בגדים יותר מפעם ביום.
המלצתי: טפלי כאילו את סובלת מסקבייס לפי המלצת רופאת העור שלך ושיקלי איתה את המשך הניהוג לפי תוצאות הטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ד11/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?