גירוד בפות ובפי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד בפות ובפי הטבעת
    נועה
    17/12/2009

אני סובלת תקופה די ארוכה מגירודים בפי הטבעת הסביבה המפשעות והפות ,
    זה התחיל מגרד בפי הטבעת שחשבתי שזה תולעים , והתפשט לכל האיזור והפות ניסתי משחות למינהם ולא עזר , קבעתי תור לרופא נשים וגם לרופאת משפחה שתישלח אותי לרופא מומחה לפי הטבעת , השאלה שלי האם ישנו קשר בין הבעיה שלי בפי הטבעת לגירודים שיש לי במפשעות ובכל האיזור ? הדבר היחידי שאני מורחת ומרגיע לי לכמה שעות זה משחה של תינוקות דזיטין אבל לא מרפא כי זה חוזר לי במיוחד בבוקר ובערב והגירוי החזק שאני שוטפת את האיזור במים חמים אני לא מצליחה להתאפק מלגרד וממש יורד לי דם , אני ממש מיואשת ויקח זמן בטח עד שאקבל טיפול , האם אין בעיה להשתמש במשחה הזאת במשך תקופה ארוכה אני מדברת על חודש חודש וחצי ?
    מחכה לתשובה מהירה ,
    הסובלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד בפות ובפי הטבעת

הוספת תגובה

• הסיפור מתאים אכן לתולעים...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    17/12/2009

...ביחוד התגברות הגרד בשעות הערב ובבוקר מוקדם.
    המלצתי: הוועצי ברופא המשפחה שלך ושיקלו נסיון טיפול בתולעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה

נועה
    20/12/2009

לא יכול להיות תולעים כי שתיתי כל כך הרבה ורמוקס ולא עזר כלום, אפילו דחפתי שן שום שם ועשיתי את כל מה שצריך נגד תולעים , מה חוץ מתולעים יכול להיות שזה גרד שמגיע בשני המקומות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה

נועה
    23/12/2009

בבקשה קבעתי תור לרופא נשים אבל אני כבר לא יכולה עם הגרד הזה בפות במיפשעות ועל הבוקר זה הכי קשה אני מגרדת עד שיורד לי דם וזה שורף מה אני יכולה למרוח כדי להרגיע עד התור לרופא נשים זה רק בחודש הבא
    בבקשה המלצות למשהו טוב
    מרחתי אגיסטן לא עוזר מה עוד אפשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד

גיא
    23/12/2009

תחפשי בגוגל את המילה :

טיפול אלטרנטיבי במחלות עור

זה האתר של מור הוא מתמקצע בגרד מהסוג הזה ובהרבה תופעות עוריות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, הגרד עלול להגיע גם ל...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    25/12/2009

...איבר המין הנשי במקרה של נגיעות בתולעים.
    בכל מקרה - יהיה נכון מצידך להיבדק ע"י רופא\ת נשים ולאחר מכן ע"י רופא\ת עור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו