מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוד בפות ובפי הטבעתנועה17/12/2009
אני סובלת תקופה די ארוכה מגירודים בפי הטבעת הסביבה המפשעות והפות ,
זה התחיל מגרד בפי הטבעת שחשבתי שזה תולעים , והתפשט לכל האיזור והפות ניסתי משחות למינהם ולא עזר , קבעתי תור לרופא נשים וגם לרופאת משפחה שתישלח אותי לרופא מומחה לפי הטבעת , השאלה שלי האם ישנו קשר בין הבעיה שלי בפי הטבעת לגירודים שיש לי במפשעות ובכל האיזור ? הדבר היחידי שאני מורחת ומרגיע לי לכמה שעות זה משחה של תינוקות דזיטין אבל לא מרפא כי זה חוזר לי במיוחד בבוקר ובערב והגירוי החזק שאני שוטפת את האיזור במים חמים אני לא מצליחה להתאפק מלגרד וממש יורד לי דם , אני ממש מיואשת ויקח זמן בטח עד שאקבל טיפול , האם אין בעיה להשתמש במשחה הזאת במשך תקופה ארוכה אני מדברת על חודש חודש וחצי ?
מחכה לתשובה מהירה ,
הסובלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיפור מתאים אכן לתולעים...
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/12/2009...ביחוד התגברות הגרד בשעות הערב ובבוקר מוקדם.
המלצתי: הוועצי ברופא המשפחה שלך ושיקלו נסיון טיפול בתולעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
נועה20/12/2009לא יכול להיות תולעים כי שתיתי כל כך הרבה ורמוקס ולא עזר כלום, אפילו דחפתי שן שום שם ועשיתי את כל מה שצריך נגד תולעים , מה חוץ מתולעים יכול להיות שזה גרד שמגיע בשני המקומות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עזרה
נועה23/12/2009בבקשה קבעתי תור לרופא נשים אבל אני כבר לא יכולה עם הגרד הזה בפות במיפשעות ועל הבוקר זה הכי קשה אני מגרדת עד שיורד לי דם וזה שורף מה אני יכולה למרוח כדי להרגיע עד התור לרופא נשים זה רק בחודש הבא
בבקשה המלצות למשהו טוב
מרחתי אגיסטן לא עוזר מה עוד אפשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד
גיא23/12/2009תחפשי בגוגל את המילה :
טיפול אלטרנטיבי במחלות עור
זה האתר של מור הוא מתמקצע בגרד מהסוג הזה ובהרבה תופעות עוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, הגרד עלול להגיע גם ל...
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/12/2009...איבר המין הנשי במקרה של נגיעות בתולעים.
בכל מקרה - יהיה נכון מצידך להיבדק ע"י רופא\ת נשים ולאחר מכן ע"י רופא\ת עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?