אלרגיה/הרעלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה/הרעלה?
    זיו
    18/12/2009

שלום.
    מזה שבוע סובל מגרד ותחושת בעירה חריפה בכל הגוף ללא פריחה. מחריף בלילה כך שלא יכול לישון...
    קיבלתי טלפסט 180 פעמיים ביום אך לא חל שיפור והוחלף לאהיסטון שלש פעמים ביום אך לאחר כשני כדורים עדיין ללא הטבה.
    יש לציין שאין פריחה, הופא ציין דרמוטרפזם חיובי...

אני סובל מאוד ולמעשה לא יכול לישון משום שכאשר אני נכנס למיטה ישנה החרפה אדירה ואני מרגיש פשוט בוער.
    אני בן 40 ללא עבר של אלרגיות כלל, אני לא זוכר שאכלתי או באתי במגע עם משהו חדש, מה שכן, הכל התחיל מבחינתי לאחר שהתכסתי בשמיכה שהייתה מאופסנת אך הציפה הייתה לאחר כבסה(הרופא שולל קשר) בנוסף כיום לפני הסתבנתי בספוג חדש בנמרצות ושיפשתי את העור די חזק. אך שפשפתי גם אזורים שאינם רגישים כרגע כלל כמו בתי שחי ומפסעה.

האם להערכתך מדבר באלרגיה? כמה זמן עלול להמשך? איך אני יכול לתפקד כך ללא שינה? מדוע הטיפול התרופתי לא עוזר לי?

מהן הערכותיך והמלצותיך?

בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה/הרעלה?

הוספת תגובה

• למה מדלגים על שאלות ולא משיבים?

זיו
    21/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגייה

גיא
    22/12/2009

מציע לך שלא להספק בטיפול הקונבציונלי שקבלת כי זה לא מרפא שום דבר האנטי היסתמין הזה.
    תחפש בגוגל את המילה אורטיקריה כי זה מה שיש לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאור, להערכת בעייתך נדרשת....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    25/12/2009

...בדיקה קלינית. עליך לפנות לרופא העור שלך (או לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת) להערכה חוזרת בשאלת בעייה אלרגית או מאידך אפילו סקבייס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו