מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה/הרעלה?זיו18/12/2009
שלום.
מזה שבוע סובל מגרד ותחושת בעירה חריפה בכל הגוף ללא פריחה. מחריף בלילה כך שלא יכול לישון...
קיבלתי טלפסט 180 פעמיים ביום אך לא חל שיפור והוחלף לאהיסטון שלש פעמים ביום אך לאחר כשני כדורים עדיין ללא הטבה.
יש לציין שאין פריחה, הופא ציין דרמוטרפזם חיובי...
אני סובל מאוד ולמעשה לא יכול לישון משום שכאשר אני נכנס למיטה ישנה החרפה אדירה ואני מרגיש פשוט בוער.
אני בן 40 ללא עבר של אלרגיות כלל, אני לא זוכר שאכלתי או באתי במגע עם משהו חדש, מה שכן, הכל התחיל מבחינתי לאחר שהתכסתי בשמיכה שהייתה מאופסנת אך הציפה הייתה לאחר כבסה(הרופא שולל קשר) בנוסף כיום לפני הסתבנתי בספוג חדש בנמרצות ושיפשתי את העור די חזק. אך שפשפתי גם אזורים שאינם רגישים כרגע כלל כמו בתי שחי ומפסעה.
האם להערכתך מדבר באלרגיה? כמה זמן עלול להמשך? איך אני יכול לתפקד כך ללא שינה? מדוע הטיפול התרופתי לא עוזר לי?
מהן הערכותיך והמלצותיך?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים על שאלות ולא משיבים?
זיו21/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגייה
גיא22/12/2009מציע לך שלא להספק בטיפול הקונבציונלי שקבלת כי זה לא מרפא שום דבר האנטי היסתמין הזה.
תחפש בגוגל את המילה אורטיקריה כי זה מה שיש לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור, להערכת בעייתך נדרשת....
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/12/2009...בדיקה קלינית. עליך לפנות לרופא העור שלך (או לרופא עור אחר לחוות דעת נוספת) להערכה חוזרת בשאלת בעייה אלרגית או מאידך אפילו סקבייס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?