מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה מביכה :)אלונה18/12/2009
נמאס לי מהפיצעונים על הישבן !!!
יש לי המון המון פיצעונים ,לא מדובר בחצקונים גדולים
אלא כמו נקודות אדומות אחת לתקופה מסוימת כן הופך לסוג של חצקון !!!
מה עושים עם הדבר המביך ולפעמים מגרד הזה?
עם כל המבוכה - אני עובדת שעות רבות בישיב האם זה קשור?
אני מקפידה על תחתונים מכותנה לא סינטטי כלום ...
האם זה מוכר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בישבן המלצה לטיפול
יעל19/12/2009יש טיפול מעולה וכל מה שאת צריכה לעשות זה לחפש בגוגל את המילה פצעי ישבן
ותקבלי מידע על כך באתר של מור
יש לו שתי משחות פורצות דרך לטיפול בפצעי ישבן.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת האמת,אני די מתרגשת :)
אלונה19/12/2009אתם מכירים את זה שאתם בטוחים שיש לכם משהו ממש דפוק !!!
ואתם בטוחים שרק לכם יש ?!!!!
פתאום נתת לי שם ל"דבר" ומצאתי המון המון ....
אבל אני עדיין רוצה לקבל תשובה מהרופא ולנסות להישאר בטיפול דרך קופ"ח ולא פרט כמו ההמלצה שנתת לי בעיקר שיקולים כלכליים , אנסה למצוא פיתרון במסגרת קופ"ח שאני משלמת עליה ומקווה שאצליח .
תודה על ההפניה וה"סוד" הגדול :)
לפני זמן מה העלתי תשובה דומה באתר אחר וכמובן שעלו "חכמלוגים" עם רעיונות לפיתרונות ואני למרות שהמעמד הוא וירטואלי כל כך התביישתי וזעמתי :) ....
תודה ומחכה להרחבה וייעוץ האם ניתן לקבל המלצה דרך קופ"ח לטיפול או שהדבר הוא "שולי" ורק הפרטיים מטפלים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת חשובה לשאלה אל הרופא :
אלונה19/12/2009מהחומר באינטרנט שקראתי :
אין - בחיי שאין לי - שיערות על הישבן ....
אז אני לא מצליחה להבין אם מדובר בדלקת של שורש השיערה איך יתכן ?
האם מדובר בשורש של ה"פלומה" המכסה את גופנו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאלונה
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/12/2009שלום אלונה,
טווח האבחנות המתאימות לתופעה שאת מתארת נע בין נטייה תורשתית להתקרנות מוצא זקיקי השערות (Keratosi pilaris) ועד זיהום בזקיקי השערות.
ליעוץ מוסמך לבעייתך והמלצת טיפול יעיל (על סמך ממצאי הבדיקה הקלינית) עליך לפנות לבדיקת רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?