מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקזמה בידיים גרד אדמומיותשירה22/12/2009
שלום לפני חודשיים התחילו לי גירודים בידיים ואדמומיות ניגשתי לרופאת עור שנתנה לי משחה נרידרם האמת יש מעט שיפור אך עדיין יש אדמומיות ויובש הרופאה אמרה לי שזה מחלה אלרגיה בדם ולהימנע מפרות הדר חומרי ניקוי מאכלים אדומים בנוסף היא ציינה שזה יכול להתפשט לגוף ואז מקבלים כדורים, שאלתי אם כל חיי אצטרך למרוח את המשחה היא אמרה נסיים את החורף ונראה . האם המחלה הזו יותר בעייתית בחורף? בכל מקרה לפני שבוע התחלתי להתגרד גם בגוף ולפעמים קצת אדמומיות במקומות מסוימים אני ממש מפחדת מזה קניתי משחה של ד"ר פישר לעור יבש ומגורה על בסיס שמן שקדים ושיבולת שועל זה יכול לעזור לי? או להזיק ? שאלתי אותה גם לגבי טיפולים ברפואה משלימה דיקור צמחי מרפא והיא אמרה שזה יהייה יותר גרוע איך נפטרים מזה זה משגע אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקזמה ביידיים שנעלמה כלא הייתה!
רחל02/12/2011שמי רחל ואני בת 32, כשהייתי סטודנטית שנה א' באוניברסיטה פרצה לי אקזמה ביידיים, נק' אדומות, מגרדות שבתוכן מין נוזל, חשבתי שזו פריחה זמנית. ככל שהזמן עבר, המצב החמיר. לקראת סוף שנה ב' ניגשתי לראות רופא עור שהבהיר לי את המצב והסביר כי האקזמה ככל הנראה פרצה מתוך מצב נפשי של לחץ (הלימודים היו קשים ותובעניים, עבדתי בכדי לממן את הלימודים, כמעט ולא יישנתי, והתזונה שלי הייתה לקויה מאוד! בנוסף זו הייתה גם תקופה לא קלה מבחינה רגשית כי אני ובן זוגי דאז נפרדנו והייתי תחת לחץ רגשי גדול). הייתי אז בת 24, ומאז ועד לפני כחודש אלה היו חיי, נסיון למצוא משחות, קרמים, קפסולות בחנויות טבע שייקלו על הסימפטומים. בתקופות הקיץ חשתי הקלה במצב אולם בחורף המצב התדרדר והמחלה הזאת גרמה לי לסבל רב (גירודים, בושה לחשוף את כפות יידי, חתכים כואבים וכד').
לפני כ-חודשיים הפכתי לצמחונית ובעקבות חשיפה לנזקי מוצרי החלב לגופנו החלטתי להיגמל ממוצרי חלב לחלוטין (זה לא כזה קשזה, אני עדיין שותה קפה עם חלב סויה, גבינות עשויות מטופו וכן הלאה) אבל הפלא ופלא, כמה ימים לאחר שהפכתי לטבעונית למחצה (אני עדיין צורכת בייצים), האקזמה נעלמה כלא הייתה! אני עדיין חוששת שאולי היא שם, מתחת לעור מקננת ומחכה לפרוץ שוב אבל בינתיים עבר כמעט חודש שלם בלי כלום! אני מקווה שהמצב ימשיך כך, ואני אשוב לעדכן בעוד מס' חושים אבל בינתיים, לכל מי שסובל מזה, תנו לטבעונות צ'אנס, זה ישנה את חייכם לטובה, לפחות את חיי זה שינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופיק דרמטיטיס
שירה24/12/2009בבקשה תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקזמה בידיים
גיא24/12/2009תחפשי בגוגל את המילה : טיפול אלטרנטיבי במחלות עור
ותגעי לאתר מיוחד המתמקצע במחלות עור בקנה מידה עולמי.
המשחה שקבל היא סטירואידית והיא תכפיל פי 10 את האקזמה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופיק דרמטיטיס
שירה25/12/2009אפשר לענות לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל, רופאת העור שלך תוכל להשיב...
ד''ר אריה י. ליפשיץ25/12/2009...לך תשובה מוסמכת על סמך ממצאי בדיקתה והערכתה האבחנתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?