טיפול ברואקוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול ברואקוטן
    יעל
    23/12/2009

שלום רב,
    כמתבגרת לא סבלתי מאקנה. כאשר הפסקתי ליטול גלולות עקב הופעת מלסמה, הופיעה אקנה. כאשר נכנתי להריון זה נרגע. לאחרונה, כשהפחתתי בהנקה, זה חזר, אך כעת זה מתחיל להירגע קצת. עדיין יש פה ושם פצעונים. הרופאה ממליצה לי טיפול ברואקוטן של 20 מ"ג רק פעמיים בשבוע. אני שוקלת 56 ק"ג. זה לא מינון נמוך מדי? מה הטעם? כמו כן לא עדיף שאחזור לגלולות, זה לא שהאקנה חמורה וגם לא בינונית.
    בנוסף, הרופאה מכרה לי משחה עם הידרוקינון 8% למלסמה וזה נראה לי תמוה כי זה מגרה את העור ואם אקח ראוקוטן אז זה יכול להחמיר את הגירוי.
    אודה לכם על השאלות,
    בכבוד רב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול ברואקוטן

הוספת תגובה

• למה אין תשובה? דילגתם עליי וזה חשוב

יעל
    24/12/2009

אנא ענו על שאלותיי, אני בלחץ. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית עלי לציין שאסור....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    25/12/2009

...ליטול רואקוטן ו\או להשתמש בתכשירי הידרוקינון בעת הנקה (ובעת הריון)!!!
    לגבי המינון היומי לטיפול באקנה והשיקולים לבחור במינון נמוך בתחילת הטיפול - הוועצי בכך עם רופאת העור שלך ובררי את הסיבה שבחרה במשטר טיפול זה.
    כעיקרון, מטרת הטיפול באקנה וולגריס (אך לא ברוזציאה) ברואקוטן הנה ריפוי מחלת האקנה ע"י מינון מצטבר שנע בין 120 ל 150 מג"ר לק"ג משקל גוף (מצטבר).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו