ringworm באיזור ירכיים ושוקיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ringworm באיזור ירכיים ושוקיים
    אמאלה
    28/12/2009

הרופא שלי אבחן שיש לי ringworm על פני הירכיים והשוקיים. נתן לי דקטרין, ואח"כ, כשלא עזר - למיסיל.
    נראה לי שזה לא כ"כ עוזר, יש שיפור מועט בלבד.
    1. האם הגיוני שהפטריות הופכות אדומות ובולטות יותר רק אחרי מקלחת חמה (בערב), ולעומת זאת בבוקר - כמעט שאינן נראות (עד כדי כך שרופא אינו מבחין במשהו חריג בשעות הבוקר!)?
    2. מה עושים כשיש פטריה במקום שתמיד נמצא בחיכוך עם בגדים (פנים-הירכיים, שוקיים וכו'). האם יש פתרון אחר?
    3. באופן מוזר, גיליתי שהפטריה הזו פורצת אצלי בעיקר בתקופת הריונות. האם יש קשר בין הופעת הפטריה למצב הורמונלי כזה, או שזה מקרי?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרטבת העור גורמת לשכבת הקשקש...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    28/12/2009

החיצונית של האפידרמיס להיות שקופה יותר (כמו שמרטיבים נייר לצורך העתקה דרכו) ולכן נגעים אדומים נראים אדומים יותר על עור רטוב.
    באשר לטיב נגעי העור שלך, נדרשת בדיקה קלינית לצורך איבחון ויעוץ מוסמך. פני לבדיקת רופא העור שלך או לרופא עור אחר לצורך חוות דעת נוספת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו