החלפת הטיפול בכפות ידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת הטיפול בכפות ידיים
    אבי
    29/12/2009

לאחר שימוש כחודש בדייבונט+ניאוגאיזון בטיפול בפסוריאזיס בכפות הידיים הוחלט על הפסקה זמנית של הכדוריםכי יש התפשטות של כילופי העור מסביב לכל כף היד ולא מרוכז בכף היד
    +בכפות רגליי.
    ביקשתי אם יש אפשרות להוריד גם במינון הקורטיזון מפני שהעור בכפות ידיי נהפך למארד דק..

ניתן לי דייבונקס לשימוש יומי+בטאקורטן לשימוש בסופי שבוע

השאלה שלי היא

האם זהו טיפול טוב לפסוריאזיס בכפות ידיי

או שפשוט "הולכתי" את הרופא המטפל ונתן לי את התרופות שביקשתי(גם כלכלית כי התרופות הנ"ל בסל הבריאות לעומת הדיבובט)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת הטיפול בכפות ידיים

הוספת תגובה

• תשובה חשובה

גיא
    29/12/2009

הדייבובט גורם לך נזק כי הוא סטירואיד ואתה לא ידעת
    תנסה באתר של מור תקיש בגוגל את המילה פסורליט ותגיע אליו
    הטיפול שלו לפסוןריאזיס בידיים גם כולל משהו פנימי - מומלץ לך

גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטיפול סביר. כ"כ חשוב...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    30/12/2009

"לתפור" את הטיפול לצרכי המטופל מעת לעת כוון שמדובר במחלה שלא ניתנת לריפוי ומטרת הטיפול הנה שליטה בתופעות המחלה לשיפור איכות החיים והתיפקוד.
    המלצתי: לאחר תקופת ניסיון מספקת (כחודשיים) שקול עם רופא העור שלך אפשרות הוספת טיפול פוטותרפיה למשטר הטיפול וכן לשקול האם אתה זכאי לפי הקריטריונים של סל התרופות הממלכתי לטיפול ב"תרופה ביולוגית"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו