מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוי בידיים (אקזמה?)עמרי29/12/2009
שלום רב.
הייתי אצל רופא מומחה עור ושכחתי לשאול אותו שתי שאלות, וחבל לי לקבוע תור רק בשביל זה.
יש לי גירוי עורי באחת האצבעות ובכלל יש לי יובש בידיים, והרופא אמר לי למרוח משחה: Elocom.
הוא אמר לי גם להמעיט בשטיפת הידיים במים כדי שיעבור. רציתי לדעת האם אני יכול להשתמש בקרם ידיים או שגם זה יוסיף לגירוי?
בנוסף, יש לי משחת Elocom וקרם Elocom.
רציתי לדעת האם אני יכול לעשות ערבוב ביניהן, למשל בבוקר למרוח את המשחה ובערב את הקרם?
תודה לעוזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטיפול בכפות הידיים, משחה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ30/12/2009...יעילה יותר מקרם
לגבי שאר שאלותיך, הוועץ ברופא העור שלך אשר בדק אותך ויוכל ליעץ לך לפי ממצאי הבדיקה הקלינית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמחשה שקבלת תגרום לך נזק חמור
בני30/12/2009קבלת משחה סטירואידית שאין בה שום תועלת מאשר כיסוי תחת לרופא העור
שכאילו נתן לך שירות רפואי.
האקזמה תוכפל אצלייך ותחמיר כי את זה הרופא לא יגלה לך.
אל תסתפק ברפואה קונבציונלית חפש בגוגל אקזמה ותשיג מידע.
חולה כמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אשר להשתמש בקרם ומשחה לסירוגין?
עמרי01/01/2010שלום שוב.
יש לי גם משחה וגם קרם.
המשחה נספת יות רמהר ולכן כשאני מחוץ לבית אני מעדיף אותה.
השאלה שלי האם מומלץ להשתמש בקרם כאשר אני בבית, להשגת יעילות מוגברת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה תבכה על הרגע שמרחת סטירואידים
אבי01/01/2010נתנו לך המלצה להזהר מסטירואידים ואתה שואל מה עדיף משחה או קרם.
אז התשובה היא אחת.
גם המשחה וגם הקרם הם צרה צרורה שרק תחמיר לך את האקזמה.
אם לא הבנת את זה אז תשכור מורה פרטי שיסביר לך את זה.
את הצרה שהסטירואידים גורמים רופא עור יסתיר ממך !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר ליפשיץ,אשמח לתשובתך בנוגע לשאלה
עמרי02/01/2010ניתן למרוח פעם מהמשחה ופעם מהקרם על אותו אזור? (לא באותה פעם).
אני שואל זאת מכיוון שהקרם נספג לאט יותר וכשאני מחוץ לבית זה לא נוח,
לכן חשבתי למרוח משחה כשאני מחוץ לבית וקרם כשאני בבית.
זה בסדר או שזה עלול לגרום לבעיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכפות הידיים אני ממליץ על משחה....
ד''ר אריה י. ליפשיץ03/01/2010..בכל מקרה. זכור לא להשתמש בטיפול יותר מ 3 שבועות ברציפות ולפנות שנית לרופא העור שלך להערכה חוזרת אם הטיפול לא מועיל או שמחלת העור חוזרת זמן קצר אחרי הפסקת הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?