תגובה אלרגית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה אלרגית?
    מלי
    07/01/2010

לפני כחודש השתמשתי בקרם שיער חדש לשיער ולמחרת הרגשתי צריבה קלה בקרקפת,הפסקתי להשתמש בו ומאז כל פעם שאני חופפת את השיער יש לי צריבה חזקה בקרקפת ובמיוחד בצד השמאלי של האוזן.
    ניגשתי לרופאת עור אשר לא הבחינה בכלום (אין אודם או פצעים).היא נתנה לי כדורים נגד אלרגיה מאחר ואני אלרגית להרבה דברים שאובחנו על ידי טסטים אך גם זה לא עוזר. היא הציעה להשתמש בשמפו היפאלרגאני ולא לשים שום קרם על השיער אך גם זה לא עוזר.המצב לא משתפר בכלל והצריבה גורמת לאי נוחות 24 שעות.
    לאחר ביקור שני אצלה הציעה לגשת לנורולוג לחוות דעת -לטענתה יכול להיות שיש קשר לעצבי הראש.
    מה עושים? אני מרגישה חסרת אונים וחרדה מאד שכן הצריבה מציקה מאד. האם יש קשר באמת לעצבי הראש? האם זה משהו מסוכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה אלרגית?

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אכי פרידמן
    10/01/2010

ככל הנראה מדובר בתהליך אלרגי אולם כדאי לבצע ברור הולם בכדי לשלול אופציות נוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו