קומאגיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קומאגיס
    שקד
    11/01/2010

שאלה
    מזה כמה חודשים שאני סובלת מגירויים באיזור פי הטבעת ולכל המיפשעות והפות ניסיתי הכל וכבר השתגעתי עד שהחלטתי ללכת לרופא נשים לבדיקה חשבתי אולי יש לי פטרייה , הרופא נשים בדק ואמר לי שהוא לא רואה כלום כנראה זה אלרגיה אולי החלפתי תחתונית או אבקת כביסה וניזכרתי באמת שהחלפתי לפני כמה חודשים סוג של תחתונית השתמשתי כל החיים באלוויז ועברתי לקרפרי הוא נתן לי משחה שנקראת קומאגיס המשחה קטנה ויקרה , עדיין לא קניתי החלפתי את התחתונית אני מרגישה הקלה רצינית אבל לא עבר עדיין לגמרי בבוקר אני מרגישה עדיין גירויים ואחרי שטיפה במים חמים אני מרגישה הקלה , האם לקנות את המשחה הזאת בכל זאת? כי לפי מה שקראתי עליה זה משחה שמקלה על דלקת שבמלווה בזיהום פטרייתי אז אם אין לי פטריה אז למה הוא נתן לי אותה , זה אמור לעזור לאלרגיה ולגירודים ?
    מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קומאגיס

הוספת תגובה

• קומאגיס מכילה סטרואיד פוטנטי...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    13/01/2010

..ולדעתי השימוש בה אינו מומלץ לקפלי עור כמו המפשעות ושפתי הערווה.
    בכל מקרה אם יש צורך להשתמש במשחה זו - יש להקפיד להמנע משימוש ממושך (לא יותר משבוע) ולהמנע משימוש חוזר תכוף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שקד
    14/01/2010

אם היא לא מומלצת מדוע הוא נתן לי אותה לגירויים ? לא קיבלתי תשובה האם לקנות או לא ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

שקד
    14/01/2010

אז למה בעצם נועדה המשחה הזאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו