מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קומאגיסשקד11/01/2010
שאלה
מזה כמה חודשים שאני סובלת מגירויים באיזור פי הטבעת ולכל המיפשעות והפות ניסיתי הכל וכבר השתגעתי עד שהחלטתי ללכת לרופא נשים לבדיקה חשבתי אולי יש לי פטרייה , הרופא נשים בדק ואמר לי שהוא לא רואה כלום כנראה זה אלרגיה אולי החלפתי תחתונית או אבקת כביסה וניזכרתי באמת שהחלפתי לפני כמה חודשים סוג של תחתונית השתמשתי כל החיים באלוויז ועברתי לקרפרי הוא נתן לי משחה שנקראת קומאגיס המשחה קטנה ויקרה , עדיין לא קניתי החלפתי את התחתונית אני מרגישה הקלה רצינית אבל לא עבר עדיין לגמרי בבוקר אני מרגישה עדיין גירויים ואחרי שטיפה במים חמים אני מרגישה הקלה , האם לקנות את המשחה הזאת בכל זאת? כי לפי מה שקראתי עליה זה משחה שמקלה על דלקת שבמלווה בזיהום פטרייתי אז אם אין לי פטריה אז למה הוא נתן לי אותה , זה אמור לעזור לאלרגיה ולגירודים ?
מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קומאגיס מכילה סטרואיד פוטנטי...
ד''ר אריה י. ליפשיץ13/01/2010..ולדעתי השימוש בה אינו מומלץ לקפלי עור כמו המפשעות ושפתי הערווה.
בכל מקרה אם יש צורך להשתמש במשחה זו - יש להקפיד להמנע משימוש ממושך (לא יותר משבוע) ולהמנע משימוש חוזר תכוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שקד14/01/2010אם היא לא מומלצת מדוע הוא נתן לי אותה לגירויים ? לא קיבלתי תשובה האם לקנות או לא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שקד14/01/2010אז למה בעצם נועדה המשחה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)