שאלה וקבלת סיוע בהחלמת פצע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה וקבלת סיוע בהחלמת פצע

שלום,אני בן 31,שאלתי היא ככה,לפני 3 ימים היה לי פצעי בגרות בפנים אדומים מאוד! כמו כוויה,לא דבר רגיל שהתייבשו ונפל הגלד,אבל אחריי שנפל,נוצר לי מין קרום כזה כמו שלוקחים ביצה ושמים בפנים,תחושה מתוחה ולא נעימה,בדיוק את אותו האפקט,השאלה היא מה זה? זה צריך להיות ככה?
    זה פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה!!! רצוי לציין שאני לוקח כבר חודש כמוסות מינוציקלין 50/100 מ"ג,זה יכול להיות האפקט של האנטיביוטיקה שקיבלתי מהרופא?
    זה ממש מפריע לי,אם זה מזה אני אפסיק לקחת,רצוי לציין שבחודש האחרון לא הרגשתי בעיות,והכל היה סדיר ורגיל.אולי זה בעצם פעולה סדירה של החלמת הפצע?
    הפצע נראה במצב של עכשיו ,בצבע ורוד כהה אחריי שנפל הגלד ועם התחושה שציינתי.

אשמח אם תחזרו אליי בהקדם,זה חשוב לי מאוד.

ותודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלעד, פנה בדחיפות לרופא עור בשאלת..

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    13/01/2010

Eczema Herpeticum. יתכן שנגעי האקנה שהחלימו חלקית היוו אתר של אי שלמות העור שאיפשר חדירת וירוס ההרפס לנקודות רבות על פניך וכך נוצרה תמונה כנ"ל של תפרחת פתאומית ומהלך החלמה שהופיע אחרי ימים ספורים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד''ר אריה י. ליפשיץ

האמת שזה נרגע והתקלף הבוקר,ועכשיו נראה שזה בסדר,כבר אין את התחושה הזאת
    הכרום הזה ירד,נראה לי מהמשחה ששמתי בלילה שנתן לי גם הרופא - קרם רט - אויט 0.025%
    זה ממש הרגיע גם את האזור,יש לציין שהיא משחה ממש טובה מאז שאני משתמש בה
    עשתה לי ממש טוב בפנים. אבל אני בהחלט יגיע לרופא להסתכלות והבחנה במקום.

אני מודה מאוד לאתר .beok ולתגובה של ד''ר אריה י. ליפשיץ .

תודה רבה!!! והמשך לילה מקסים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו