מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אטופיק דרמטיטיסמיכל13/01/2010
שלום רב,
בתי בת השמונה חודשים סובלת מספר חודשים מאטופיק דרמטיטיס ברמה בינונית.
הרופא נתן לה משחות סטרואידיות וקרם לחות "אדרמה". נוסף לכך אנו שמים לה שמן אמבט "אמול".
השמן והקרם לחות אינם עוזרים לה. ומשחות סטרואידיות אני מסרבת לתת לה.
האם אתם יכולים להמליץ על פתרון אחר?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיים פתרון אחר
אפי13/01/2010הרפואה כשלה במציאת משחות שאינן סטירואידיות וכל שימוש בהם יכפיל את המחלה פי כמה.
דבר חשוב שלא תעזי לתת לה טיפול אצל הומאופט כי המחלה תשתגע מהחמרה וגרד.
בדוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה טבעית ומעולה
אמא'לה31/01/2010כבר הרבה זמן אני רוצה לרשום לכל ההורים המודאגים והכואבים את הגירודים של ילדם האהוב, שיש פיתרון פשוט וקל!!!
הלכתי כבר לכמה רופאים בשל אטופיק דרמטיטיס שהחל לבני היקר בגיל חודש, ואכן לאחר תשלום פנומנלי ל10 דקות אצל מומחה, קיבלנו מרשם לתרופה סטרואידית- שעבדה באופן מעולה!
אבל, כשראינו שהתופעה חוזרת על עצמה, וצריך למרוח לו כל חודש כמויות אדירות של משחות סטרואידיות, החלטנו שצריך לבדוק משהו טבעי ופחות אגרסיבי לעור העדין שלו.
קיבלתי המלצה מחברה למשחה טבעית, והייתי סקפטית, ואז גיליתי שיש סביבי המון ילדים עם א.ד שמשתמשים במשחת הפלא: clear cream. היא פשוט שינתה לנו את החיים והיא טבעית לגמרי.
צריך להיכנס לאינטרנט ולראות באיזה בית טבע אפשר להשיג אותה.
אני מתארת לעצמי שנמאס לכם כבר לקנות כל משחה שמציעים לכם, ושכבר הוצאתם הון על כל סוגי המשחות הקיימות. את זאת בטוח לא ניסיתם.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנו ליעוץ רופא העור בשאלה זו....
ד''ר אריה י. ליפשיץ01/02/2010..קימות מספר אפשרויות טיפול עם תרופות מדכאות חיסון שאינן סטרואידיות (אלידל ופרוטופיק) אשר אינן מומלצות לתינוקות צעירים כל כך וכן מספר תכשירים לא תרופתיים שמוגדרים כמשפרי תיפקוד המחסום של העור (לדוגמא: אטופיקלייר).
בכל מקרה, עליכם להבין שכדי לשבור את מעגל הגרד, הפציעה העצמית, תופעות המחלה שמובילות לגרד נוסף וחוזר חלילה, יהיה צורך להשתמש במשחה סטרואידית לזמן קצר ומוגבל ע"מ לאפשר לתכשירים הלא סטרואידיים לפעול ביעילות לאחר השגת שלמות העור בעזרת התכשיר הסטרואידי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?