קילוף עור מקומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קילוף עור מקומי
    אריק
    17/01/2010

אני בן 53 ובריא בד"כ נוטל קבוע תרופה להורדת כולסטרול. זו הפעם הרביעית שאני סובל מאותה תופעה שרופא אצלו הייתי לא יודע לתת מענה. התופעה הופיע אחת לשנה בערך, ואתמול שוב חזרה אחרי שהפעם הקודמת היתה לפני כחודש וחצי. תאור התופעה: מופיעה אדמומיות בכף יד שמאל בחלק הבשרני שבתחתית הבוהן האדמומיות מתאפיינת בהתחחממות, מעט בצקתיות וכן ברגישות מסויימת למגע ולעיתים עקצוצים. כעבור מספר ימים תופעות אלו נעלמות והעור באזור מתחיל להתייבש ולהתקלף ברבדים עבים יחסית. טיפול במשחות נגד יובש אינו עוזר. מה היא התופעה/ מחלה וכיצד ניתן לפתור זאת ? רצ"ב תמונות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קילוף עור מקומי

הוספת תגובה

• אריק, פנה שנית לרופא העור בשאלת....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    18/01/2010

..דלקת עור ממגע או Fixed Drug Eruption. יתכן שרופא העור ימליץ על ביצוע ביופסייה לצורך ביסוס האבחנה.
    מאידך, כוון שלתופעה נטייה לחלוף באופן עצמוני אולי כדאי רק לטפל סימפטומטית ולהמנע מפעולות אבחנתיות מסוג זה. שקול זאת עם רופא העור שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו