מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול מועיל לגירוד מפיטיריאזיס רוזאה?מיכל20/01/2010
שלום, האם יש טיפול מועיל כנגד גירוד נוראי כתוצאה מפיטריאזיס רוזאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטיריאזיס רוזאה - תגובה
ד''ר אכי פרידמן09/09/2013ישנם טיפולים מקומיים ובתרופות. מגוון גדול. גשי לרופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטריאזיס רוזאה יש טיפול מעולה
עינת30/01/2010יש טיפול מעולה שבתוך כמה ימים מעלים את הפריחה .
תחפשי בגוגל את האתר של המטפל.
תקישי --- טיפול אלטרנטיבי במחלות עור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהו מכיר את הטיפול של רמי מור??
שירן16/02/2011יש לי פיטאריאזיס רוזאה ולרפואה הקונבנציונלית אין פתרון.אני רוצה לנסות את השיטה של רמי מור אבל אני חוששת.מישהו ניסה אותה?האם היו תופעות לוואי ושמעתי רק על אנשים שהטיפול עבד יש כאלה שזה לא עזר להם?אשמח לקבל תשובות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחסכו לעצמכם את השקלים!!!
נועה19/08/2012הוצאתי 500 שקלים על משחה שהוא טוען שהוא רוקח מצמחים מיוחדים. משחה לבנה ללא שום ריח ונדמה היה לי שאני בכלל מתמרחת בתמיסת טלק ועל הקופסה לא היה כתוב כלווווווום!!!!! הוא אפילו לא טורח להתקשר ולדאוג לשלומי לאחר הרכישה ממנו! זה לא מטפל אלטרנטיבי! חבל על עוגמת הנפש. לכו לרופא עור אמיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הטיפול היחיד לפיטריאזיס רוזאה
עינת21/08/2012זה הטיפול הכי טוב בעולם לפיטריאזיס רוזאה.
והוא גם היחיד בעולם לפיטריאזיס רוזאה.
זה בכלל......אבל בכלל לא משחה !!
מי שאומר שהוא רכש משחה זה המצאה של גולשים !!
אז מה הוא הטיפול ?
זה טיפול מדהים בשתייה בכלל .
כי פיטריאזיס רוזאה נגרמת ע"י וירוס ממשפחת ההרפס
שנמצא בגוף.
לרמי מור יש תגלית עולמית של קוקטייל צמחי שרופא עור רק יכול לפנטז עליו
תקראו באתר שלו ותראו שזה טיפול פנימי ולא שום משחה ולא בטיח.
הקוקטייל הזה מחסל וירוסים וזה הטיפול המדהים לפיטריאזיס רוזאה.
************************************************************** עור יש טיפול עלוב שנקרא סטירואידים.
הטיפוול העלוב הזה לא מרפא שום דבר אלא רק גורם לנזקים לחולים תמימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא עור זה פיקציה על הנייר
עינת21/08/2012לרופא עור אין תרופות בכלל למחלות עור
הוא יושב עם חלוק לבן ומקליד במקלדת
ומעבר לזה אין לו שום תרופה לשום מחלת העור.
ב 80% הרורפא עור רושם תרופה עלובה ומזיקה שנקראת משחה סטירואידית.
מזל גדול מאלוהים שהביא לעולם את האינטרנט ואת גוגל שבאמצעותם ניתן לגלות טיפולים מדהימים למחלות רבות שרופא עור לא מסוגל לרפא אפילו שתי מחלות עור
מבלי שהחולה יסבול מתופעות לוואי נוראיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני ממליץ בחום
גיא16/02/2011אני אמנם סבלתי ממחלה אחרת שאין לה קשר לפיטריאזיס רוזאה
אני סבלתי מסבוריאה קשה בפנים והטיפול של רמי מור העלים אותו.
לדעתי ברוב המחלות עור אין לרפואה קונבציונלית תרופות בכלל.
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל המלצה
מיקי16/02/2011שתינתן בפורום אם היא טובה או לא טובה תיהיה שווה לקליפת השום.היות ואף פעם לא ניתן לדעת באמת מי עומד מאחורי ההמלצה ולכן מומלץ לקבל מהמטפל/ת אפשרות לשוחח עם מטופלים שעברו טיפול דומה,מניעת האפשרות הזאת מצד מטפלים אמורה להדליק נורה אדומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמי מור
יוסי26/04/2011שלום,
האם הצלחת לקבל מידע כלשהו על האדם ועל הטיפול? אשמח לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטריאזיס רוזאה הטיפול מומלץ
עינת26/04/2011היתה לי פיטריאזיס רוזאה כמעט ב 80% מהגוף
מי שהפנה אותי אליו היה רופא מחליף דוקא שראה אותי והמליץ לי לאור מטופלת
שלו שגם החלימה מהמחלה .
קבלתי מרמי מור טיפול בקוקטייל שהייתי צריכה לשתות
3 פעמים ביום לפי הוראות שלו.
אחרי 5 ימים כל הפיטריאזיס רוזאה נעלמה ברובה נותרו כמה כתמים בודדים
שנעלמו כמה ימים אח"כ כך שלא נותר זכר לפריחה.
יש באתר שלו תמונות של המון מחלות עור למי שלא מתקשה לראות מצבים זוועתיים שכאלה.
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה מזוייפת רמי מור לא כותב כך
רון03/05/2011הודעה בשמו של רמי מור מזוייפת - רמי מור לא כותב כך לעולם !!!
רק קנאי כותב מודעה מזוייפת כי הקנאה מוכרת עוד מימי קיין והבל.
אין תחליף לטיפול של רמי מור בפיטריאזיס רוזאה זה הטיפול היחיד בעולם.
חפשי בגוגל - פיטריאזיס רוזאה עם תמונות החלמה מדהימות לפני ואחרי .
רון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם או משחה שמכילה סטרואיד..
ד''ר אריה י. ליפשיץ01/02/2010בעצמה בינונית.
הערה: הגרד צפוי לפחות בעוצמתו עוד לפני שהפריחה חולפת. בשלבים היותר מאוחרים גם קרם גוף לסיכוך העור יפחית את הגרד במידה משמעותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטיריאזיס רוזאה - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ02/05/2011הטיפול היעיל ביותר הנו משחה סטרואידית בינונית. לרוב נדרש טיפול של 1-2 שבועות. הפריחה נמשכת גם לאחר מכן אך מפסיקה לגרד ברוב המקרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטריאקיס זוראה- אני בשוק.....
גוני03/09/2013חטפתי פיטריאקיס זוראה , איכשהו פתאום, לא נוח ונעים לי בכלל, ומאוד מכוער ומגרד......
חיפשתי באתרים הסבר פתרונות עצות לענין,,,,
כך הגעתי לרמי מור.....
החלטתי להתקשר ולברר איתו, והסברתי שהגעתי דרך האינטרנט וקראתי כל מיני תגובות לטיפול....
הבנאדם חטף קריז הדם עלה לו לראש והוא תקף אותי ודיבר בלשון בוטה, כאילו שפגעתי בו או אמרתי משהו לא לענין... הסברתי לו שאין לי כל מושג וידע בענין ודיברתי מליבי.... הוא פשוט היה גס בוטה ומעליב שלא נותרה לי ברירה עוד לפני שפגשתי אותו לנתק את השיחה ולהבין שממנו ישועה לא תגיע.... אני בשוק.... כך נוהג בנאדם שמעיד על עצמו כמרפא אנשים.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מצב אלא אם את טיפוס מעצבן ומגרה
גיא03/09/2013אני לא מכיר אותו ככה זה הטיפול היחיד בעולם לפיטריאזיס רוזאה
אם את אישה מעצבנת ומעיקה ויש בך משהוא מקומם אז אוליי גרמת לו לתגובה.
תנסי לעבור על יד כלב שלו ורגוע ותעשי לו לדוגמא תנועות שמתגרות ...
או תצעקי עליו...מה את חושבת שהכלב לא יגיב בזעם ?
יכול להיות שאת פולנייה צעקנית וזה יכול להוציא אדם משלוותו.
תסתכלי לעצמייך במראה ותגידי לעצמייך את האמת ....
תסתכלי עכשיו.
בשורה התחתונה, זה הטיפול היחיד בעולם שמחסל את הפריחה בפחות משבוע.
ומה יצא לך מזה שאת מעצבנת ?
נשארת בלי טיפול ועם רופאי עור שאין להם תרופות שאף מחלת עור !
******************************************************************* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול מדהים ביותר
משפחת סגל04/09/2013לבת שלנו בת 14 אובחנה פיטריאזיס רוזאה ביום חמישי שעבר
ורופא העור הכי אותנו לכמה חודשים של פריחה וטען שאין מה לעשות.
את הטיפול של רמי מור היא לקחה למשך שבוע וכבר 90% מהפריחה
נעלמה לחלוטין המעט שנאשר ממנה הוא דהויי וכנראה יעלם ביום יומיים הקרובים.
מא ממליצה על הטיפול של רמי מור הוא במבחן התוצאה שזה המבחן - פשוט מדהים.
משפחת סגל
רמת גן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק חשיפה לשמש - מרפאת לחלוטין!
חשוב !11/10/2014גם אני עברתי את הסיוט בכל הגוף למעט הפנים - רגליים, בטן, גב, ידיים, צוואר , הכל....נאמר לי שאין כל טיפול...עד שגלשתי לאתר באינטרנט שפורסם בו פוסט על קנדית... שסיפרה כי רק חשיפה לשמש גרמה להבראה מלאה..
היא השתמשה במכון שיזוף לאור מזג האויר הקר שם... ניסיתי... פעמיים בים ופעם אחת במכון שיזןף...וכמו נס... הכל נעלם ! נעלם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלא תעזו להחשף לשמש
דנה12/10/2014מי שיחשף לשמש לפי עצת האחיטופל המטופשת הזו שנרשמה כאן ישלם בכתמים חומים של פיגמנטציה שלא יוצאים מהם.
לכל מי שיש בבית מחשב ומקלדת זורק עיצות מסוכנות שכאלה.
אצלי הפריחה היתה קשה ונחשפתי לשמש מה שהשאיר לי פיגמטציה חומרה על כל הגוף.
הרופא ראה והטיח בי ... למה עשית את זה ?
הוא הסביר לי שמדובר בוירוס שהשמש לא יכולה להשפיע עליו.
תנו לזה לחלוף מעצמו זה לוקח 4 - 6 חודשים ( לא 12 שבועות )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטריאזיס רוזאה אזהרה מסטרואידים
נעמה20/10/2014אובחנתי לפני שלושה שבועות בפיטריאזיס רוזאה
הרופא נתן לי כדורי סטרואידים ( פרדניסון ) למשך ששבוע
התחלתי לקחת אותם וביום החמישי מצבי הוחמר מאד עד כדי מצב שחוץ מהפנים כבר כל הגוף מכוסה.
אתמול בקרתי במיון והפסקתי את הסטרואידים בהמלצת הרופא מהמיון .
מהמיון שלחו אותי חזרה לרופא עור שזה בעצם אותו הרופא שגרם לי נזק
שומר נפשו ירחק מסטרואידים ומתרופות של רופאים קונבציונלים
ואני עוד קורבן שלהם.
מה לעשות ?
ממש לא יודעת !
נעמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכל מי שתהה... הזמן יעשה את שלו
לילך03/02/2015מאוד לא ממליצה להקשיב לעצות של אנשים שאינם רופא מוסמך. תרופות אלטרנטיביות טובות להרבה בעיות (בעיקר כאלה הנובעות מסיבות פסיכולוגיות, כגון כאבים כרוניים). כאשר מדובר בפיטריאזיס רוזאה - הזמן יעשה את שלו! לא מדובר ב4-6 חודשים ולא נעליים! לא יודעת מאיפה המידע הלא מדויק הזה (שאין לו סימוכין, אגב). המחלה עוברת לאחר מספר שבועות, במקרה שלי שבועיים וחצי (ואני אחד המקרים הקשים ביותר בהם נתקלתי באינטרנט). משחות סטרואידים מקלות מאוד על הגירוד, אך אינני ממליצה עליהן כיוון שיש מקרים בהם הן מותירות סימן (בעיקר בקרב בעלי עור בהיר). המלצתי היחידה היא להתאזר בסבלנות, לעשות מקלחות קרות כשמגרד, לישון עם מצעי כותנה איכותיים וללבוש בגדי כותנה קלילים. מעבר לזה, הזמן עושה את שלו. כן, במהלך שבוע בערך סובלים מאוד מהגרד ונראה כאילו זה לעולם לא יעבור, אבל כשזה קורה זה ממש מפתיע. וזה לרוב קורה מהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילך
פרופסור אורבך03/02/2015אני חושב שזיינו אותך בתחת ...ותוך כדי כך הפכת לאובססיבית
אם זיינו אותך בתחת את כנראה ראוייה לכך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציעה לך לשקול מילים
לילך04/02/2015"עינת, גיא, דנה, נעמה, ד"ר אורבך"
דפוס הכתיבה כל כך זהה שזה פשוט עלוב...
אדוני היקר, כפי שאתה בטח יודע התחזות לאדם אחר במטרה להונות עפ"י סעיף 441 לחוק, מהווה עבירה פלילית ודינה 3 שנות מאסר. שקול מילים. ובזאת הדיון בנינו הסתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בפיטריאזיס רוזאה - ים המלח
ענת12/05/2016חברים, שתי טבילות בים המלח, שבוע אחר שבוע פתרו את הפריחה המזעזעת הזו. גם חשיפה קלה לשמש, כדי לא לייצר כתמים לבנים בעור במקום שהפריחה מופיעה. לקח לי זמן להגיע לפיתרון, לכן סבלתי חודש ימים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא ים המלח
לילך12/05/2016כנראה שאת היית בסוף המחלה ולכן היא נעלמה.
אני ביולוגית במקצוע שלי וים המלח א יכול לחסל נגיף ( וירוס )
את מה שנקרא אחת שכנראה היתה בסוף המחלה מימלא.
אני בזמנו כשחליתי עשיתי הקרנות פוטותרפיה שהשאירו לי כתמים חומים עד היום שנה וחצי אחרי אין לי פתרון לכתמים קל וחומר ים המלח שם השמש חזקה פי כמה.
ממליצה לא להטפתות להקרנות וגם לא לים המלחה כי ברגע שתופיע פיגמנטציה המצב יהיה נורא לצערי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפ המלח ושמש עיצת אחיטופל
דנה12/05/2016אנשים כותבים באינטרנט מבלי להבין כלום וזה מתקבל כאילו שזה נכון.
תזהרו מהשמש ובטח תזהרו שבעתיים מים המלח.
מי שיחשף לשמש לפי עצת האחיטופל המטופשת הזו שנרשמה כאן ישלם בכתמים חומים של פיגמנטציה שלא יוצאים מהם.
תנו לזה לחלוף מעצמו זה לוקח 4 - 6 חודשים ( לא 12 שבועות )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהים המלח עיצת אחיטופל
דנה12/05/2016אנשים כותבים באינטרנט מבלי להבין כלום וזה מתקבל כאילו שזה נכון.
תזהרו מהשמש ובטח תזהרו שבעתיים מים המלח.
מי שיחשף לשמש לפי עצת האחיטופל המטופשת הזו שנרשמה כאן ישלם בכתמים חומים של פיגמנטציה שלא יוצאים מהם.
תנו לזה לחלוף מעצמו זה לוקח 4 - 6 חודשים ( לא 12 שבועות )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקל.לך לדבר
רויטל14/11/2016הייתה לך את הפרווילגיה להיות עם זה שבועיים וחצי אז לא הגעת לשלב הטירוף בו את מכונה לשים על עצמך חומצה רק שזה יפסיק לגרד... אני עם זה ארבעה חודשים ועדין יוצאים לי נגעים חדשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרופא עור לצערי לעולם לא תבריאי
ענת14/11/2016תלכי לגוגל או ל YOUTUBE
ותרשמי פיטריאזיס רוזאה טיפול
לרופא עור ב 99% ממחלות העור יש רק סטרואידים
לתת לחולים ומעבר לכך שום דבר.
מאז שנות ה 70 החולים משלמים ביוקר על השימוש בסטרואידים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?