פטריה בכפות הרגליים-איך נפטרים..?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה בכפות הרגליים-איך נפטרים..?
    אורחת
    21/01/2010

צהריים טובים,
    בחצי השנה האחרונה חזרה לי פטריה באצבעות כף הרגליים-פעמיים. העינין לווה בגרד מטריד בין האצבעות ולאורך כף הרגל ובין האצבעות קילוף ואדמומיות. אני נחושה!!להיפטר מהמטרד הזה וזקוקה לעזרתכם.., הייתי אצל 2 רופאים שונים וקיבלתי פעמיים משחת ציקלודרם סי ובפעם האחרונה גם טלק אונדציל. תמונת מצב כיום: סיימתי טיפול במשחה ואין יותר גירוד בכלל ובכל זאת יש עדיין קילוף קל בין האצבעות. ועתה לשאלתי: מה אוכל לעשות כדי להיפטר מזה סוף סוף..-האם יש צורך להרתיח את הגרביים?, מה קורה עם הנעליים..האם אני עלולה לחטוף את זה שוב משימוש באותן הנעליים?, האם פיזור טלק אונדציל באופן חד פעמי הורג את הפטריה? או שעליי להחליף את כל הנעליים..-דווקא מוצא חן בעיני הרעיון (: בסוף עוד אגלה שהשתלם לי לסבול.., בקיצור אנא עזרתכם: כיצד לנהוג מעתה על מנת למזער את הסיכוי לחזרת הפטריה?, ומתי אדע שאני יכולה להפסיק את השימוש בטלק?
    בתודה!, אורחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מריחת ציקלודרם בין הבהנים ו....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    01/02/2010

...לכפות הרגלים לפני השינה למשך חודש צפויה להוביל לריפוי מלא של גזזת רגלים.
    למניעת הישנות הגזזת רצוי לאבק אבקת אונדציל בכל בוקר בין הבהנים או לתוך הגרביים.
    מאידך, אם ציפרני רגליך נגועות בפטרת - צפויה הדבקה חוזרת ונשנית מן הציפרניים לעור הרגלים. במקרה כזה יפנה אותך רופא העור שלך לבדיקות וישקול טיפול סיסטמי (בבליעה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו