מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריה בכפות הרגליים-איך נפטרים..?אורחת21/01/2010
צהריים טובים,
בחצי השנה האחרונה חזרה לי פטריה באצבעות כף הרגליים-פעמיים. העינין לווה בגרד מטריד בין האצבעות ולאורך כף הרגל ובין האצבעות קילוף ואדמומיות. אני נחושה!!להיפטר מהמטרד הזה וזקוקה לעזרתכם.., הייתי אצל 2 רופאים שונים וקיבלתי פעמיים משחת ציקלודרם סי ובפעם האחרונה גם טלק אונדציל. תמונת מצב כיום: סיימתי טיפול במשחה ואין יותר גירוד בכלל ובכל זאת יש עדיין קילוף קל בין האצבעות. ועתה לשאלתי: מה אוכל לעשות כדי להיפטר מזה סוף סוף..-האם יש צורך להרתיח את הגרביים?, מה קורה עם הנעליים..האם אני עלולה לחטוף את זה שוב משימוש באותן הנעליים?, האם פיזור טלק אונדציל באופן חד פעמי הורג את הפטריה? או שעליי להחליף את כל הנעליים..-דווקא מוצא חן בעיני הרעיון (: בסוף עוד אגלה שהשתלם לי לסבול.., בקיצור אנא עזרתכם: כיצד לנהוג מעתה על מנת למזער את הסיכוי לחזרת הפטריה?, ומתי אדע שאני יכולה להפסיק את השימוש בטלק?
בתודה!, אורחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מריחת ציקלודרם בין הבהנים ו....
ד''ר אריה י. ליפשיץ01/02/2010...לכפות הרגלים לפני השינה למשך חודש צפויה להוביל לריפוי מלא של גזזת רגלים.
למניעת הישנות הגזזת רצוי לאבק אבקת אונדציל בכל בוקר בין הבהנים או לתוך הגרביים.
מאידך, אם ציפרני רגליך נגועות בפטרת - צפויה הדבקה חוזרת ונשנית מן הציפרניים לעור הרגלים. במקרה כזה יפנה אותך רופא העור שלך לבדיקות וישקול טיפול סיסטמי (בבליעה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?