מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה ואקנהעופר07/02/2010
אני יודע שרופאים בדרך כלל דוגלים בכך שאין קשר בין תזונה לאקנה.
אך בכל זאת יש כמה מומחים שדיברתי איתם ואומרים שזה אינדיבודואלי לכל אחד
ויש בכל זאת מחקרים שמצביעים על כך שלמשל הורמונים בחלב יכולים להחמיר אקנה.
השאלה שלי היא ככה:
כמה זמן בערך מאז שאכלתי מאכל מסויים אני צריך לראות השפעה על העור?
לשמל הייתה לי התפרצות ממש גדולה של אקנה ודי פתאומית,
כמה זמן אחורה אני צריך לקחת בביל לבדוק אם זה יכול להיות משהו שונה שאכלתי.
כומבן שזה לא חייב להיות דווקא בגלל משהו שאכלתי אבל אני רוצה לבחון את
כל האפשרויות.
תודה מראש, דודי, בן 20 ד"א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דודי, למיטב ידיעתי לא נמצא קשר...
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/02/2010..מובהק בין אקנה לתזונה. בנוגע ל"אך בכל זאת.." הוועץ במומחים שאתה מצטט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה ואקנה
עופר18/02/2010אני סך הכל מצטט ממאמרים שקראתי באינטרנט.
השאלה היא תוך כמה זמן צריך להשפיע מזון על העור שלי מרגע שאכלתי אותו.
אודה אם תוכלו לענות לי או לפחות להפנות אותי לפורום שקשור לכך.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדודי, זה הפורום וזו התשובה...
ד''ר אריה י. ליפשיץ21/02/2010...אשמח אם תצרף את ה URL של המאמר שקראת ע"מ שאוכל להביע את דעתי עליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה ואקנה
עופר26/02/2010בעיקר מאמרים שקראתי מתייחסים או לחלב, או למאכלים בעלי ערך גליקמי גבוה.
מה שאני רוצה לדעת זה תוך כמה זמן מרגע שאני אוכל משהו הוא עלול
להשפיע על עור הפנים שלי, אם זה לוקח יום, שבוע, שבועיים...
אני מעוניין לנסות בעצמי מאכלים ולראות אם הם משפיעים עליי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנו דודי, תקרא לבד
שרון26/02/2010כתוב שם בפירוש תוצאות המחקר:
So, is diet alone going to clear your acne? Probably not.
However, a healthy diet will certainly improve your overall health.
אין פה הפתעה גדולה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה ואקנה
עופר28/02/2010ההודעה שלך לא תורמת לי בכלום ולא מתייחסת בכלל לשאלה ששאלתי.
אני פעם אחרונה אנסה לשאול.
תוך כמה זמן מרגע שאני אוכל משהו,
הוא עלול להשפיע על עור הפנים שלי?
האם זה לוקח יום, שבוע, שבועיים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראה תגובתי הקודמת מעלה
ד''ר אריה י. ליפשיץ03/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?