מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איכטיוזיס וולגריסבני ברטל09/02/2010
בגיל 56 פרצה אצלי מחלת העור שהובחנה , לאחר מספר חודשים ניכר, מאחר ולא הייתה לגמרי ברורה בתחילה לרופאים - כרשום לעייל.
בתחילה התופעות היו מינוריות:- בא והולך , גרודים , עיקצוצים כתמים, קשקשת וכד' - מפריע מאד אך נסבל, טיפול במשחות שונות כולל קורטיזון לא הועילו, טיפול הומואפטי הקל אבל לא לאורך זמן.
כיום כ-6 שנים מאז שהופיעה, ההתפרצות המתחילה כרגיל בעיקצוצים וכתמים קלים, קשקשת וגם מאפינים של חוסר סבלנות וסף עצבים נמוך - הופכת במהרה -24 שע' לכאבים וכתמים על כל הגוף יובש נוראי ושורף, כתמים אדומים כהים כמו כוויות, גשם של קשקשת - כאבים בלתי נסבלים במגע עם בגד, בהליכה, התכופפות, כריעה בשרותים וכו', בדר"כ הסימנים מופיעים בעיקר בגפיים, מעט בבטן ואזור הכתפיים.
בין התפרצות אחת למשנה אין חוקיות פעם אחרי מספר חודשים ופעם אחרי שבועיים.
כמחלה תורשתית נאמר לי שאין הרבה מה לעשות, משחות , קרמים וכו'
מה בכל זאת אפשר מאחר ואני חש בימים של התקף שאין בי יותר כח לסבול את תחושת השריפה בעור וכן אני הופך נוראי לסביבה שסביבי בחוסר הסבלנות, התפרצויות כעס וכו'.
בתודה בבט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פנה שנית לרופא עור לבירור הבעייה.
ד''ר אריה י. ליפשיץ17/02/2010איכתיוזיס וולגריס הנה מחלה תורשתית מולדת. אם הנך סובל מאיכתיוזיס אזי אתה סובל מאיכתיוזיס נרכשת. עליך לעבור בירור לסיבת האיכתיוזיס הנרכשת ולהיות במעקב רציף אם הבירור שלילי.
המלצתי: פנה שנית לרופא עור אשר בנוסף לבירור הנדרש יוכל להמליץ לך על טיפול וניהוג נכון לבעייתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיכתיוזיס
nadov11/10/2010hi
how would spell it in English
I live in nyc
thank you
nadov* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיכתיוזיס - תגובה
ד''ר אריה י. ליפשיץ11/10/2010Ichthiosis
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?