הדבקה בהרפס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדבקה בהרפס
    לילך
    15/02/2010

אני חולה בהרפס וגינאלי, רציתי לדעת האם כשאני בהתפרצות אני יכולה להדביק את בן הזוג גם אם אני מבצעת רק מין אורלי?
    האם כל הזמן אנחנו חייבים להשתמש בקונדום גם אם אין התפרצות?
    האם ההדבקה היא רק בנגיעה של השלפוחיות האיברי המין?

יש לי זוגיות חדשה שחשובה לי אשמח לדעת יותר כדי להרגיע את הצד השני.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדבקה בהרפס

הוספת תגובה

• הדבקה בהרפס מתרחשת ע"י הפרשת..

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    17/02/2010

הוירוס מנגעים פעילים (שנראים או שהם מיקרוסקופיים ואת אינך מרגישה בם) ומגע עם עור פגוע (ולו מיקרוסקופית) של בן זוגך. מגע מיני אוראלי (פיו אל איבר מינך) בעת שאת סובלת ממחלה פעילה עם נגעים מפרישי וירוס, עלול להדביק את אזור הזקן שלו, בעיקר אם הוא טרח להתגלח היטב לפני פגישתכם.
    ככל שזוגיותכם תתקדם, המגע המיני ביניכם נעשה פחות סוער ופחות פוצעני וכך פוחת הסיכון שלו להדבק אך לצערי הסיכון לעולם אינו אפס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה ותשובה לעניין !

מירית
    22/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אין תשובה לשאלתי

אברהם
    22/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו