דחוף - בעיית עור ומי שפיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף - בעיית עור ומי שפיר
    זואי
    17/02/2010

שלום,
    אני עומדת לעבור בדיקת מי שפיר בעוד יומיים. במקביל קיימת אצלי בעיית עור לא לגמרי ברורה. לפתע חשבתי שאם המחט עוברת דרך העור היא עלולה להחדיר את הבעיה לרחם / למי השפיר.
    אופי בעיית העור: מזה מספר שנים, לאחר שאני מזיעה מעט ולובשת בגדים יחסית צמודים, מופיעה אדמומיות מגרדת. הגרוד והאדמומיות הופכים בולטים יותר בזמן ולאחר מקלחת. בזמן זה הדבר יכול להראות לכחצי שעה כמו פריחה אשר נעלמת אחר כך ומותירה את האדמומיות. התופעה יכולה להמשך מספר שבועות. הפעם לא ביקרתי אצל רופא עור, אך בביקורים קודמים הוא ראה בכך שילוב של פטרייה עם הזעה (על אף שאיני מזיעה באופן חריג) ונתן לי שמפו אנטי פטרייתי.
    שאלותי הן:
    1. מה יכולה להיות האבחנה על פי התאור ?
    2. האם בעיה זו עלולה להפוך את בדיקת מי השפיר למסוכנת יותר.
    בשל קרבת הבדיקה, אשמח לתגובה מהירה,
    זואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף - בעיית עור ומי שפיר

הוספת תגובה

• סיפורך מתאים ל....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    21/02/2010

Pityriasis versicolor. התופעות העוריות נגרמות עקב שגשוג פטרייה בלתי מזיקה שהנה תושב נורמלי על עורנו וצפויה להתנחל גם על התינוק שתלדי במזל טוב תוך עד 3 ימים לאחר לידתו.
    בררי עם רופא העור שלך. באם זו אכן האבחנה אזי ההכנות לדיקור - חיטוי סביבת העור הנדקר הנה מספיקה כנראה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו