שאלה לגבי טיפול ברואקיוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי טיפול ברואקיוטן
    קרן
    18/02/2010

שלום, אני בחורה בת 26 והתחלתי לפני כחודשיים טיפול ברואקיוטן בפעם השלישית! במהלך 8 השנים האחרונות.
    הטיפול בפעמים הקודמות הראה תוצאות יפות אך לא החזיק מעמד לאורך זמן.
    במהלך הטיפולים לא הפסקתי את השימוש במייק אפ בניגוד להמלצת רופא העור שלי ורציתי לדעת אם ייתכן וזו הסיבה שהטיפול לא מצליח.
    כרגע אני בחודש השני לטיפול וגם כעת אני משתמשת במייק אפ אך הפעם בהמלצת הרופא הוא אינו קומדוגני.האם יש הבדל?
    ידוע לי שמצב העור בתחילת הטיפול אמור להחמיר בצורה משמעותי אך אצלי באף אחד מהטיפולים זה לא קרה.
    מה עליי לעשות? להפסיק את הטיפול ברואקיוטן במידה והשימוש במייק אפ הרס את יעילותו או שיש עוד סיכוי לטיפול אם אפסיק את השימוש בו עכשיו(לאחר חודשיים)?
    אני לא יודעת אם יש לזה חשיבות אבל אני משתשמת בו זמנית בגלולות דיאנה.
    אני אבודה ופוחדת מהאופצייה שאצטרך לקחת את התרופה החזקה הזו שוב.
    אשמח לתגובה בהקדם
    תודה
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קרן, הסיכון לחזרת אקנה אחרי..

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    01/03/2010

קורס ראשון של רואקוטן במינון מצטבר מלא הנו כ 15%. הסיכון לחזרת אקנה אחרי קורס שני במינון מצטבר מלא הנו כ 5% והסיכון לחזרת האקנה אחרי קורס טיפול 3 במינון מצטבר מלא הנו אחוזים בודדים אך לצערי לא אפס.
    שימוש במייק אפ מחמיר אקנה אך אין לו כל משמעות כאשר את מטופלת ברואקוטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו