רואוקוטן וגלולות מסוג דיאנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רואוקוטן וגלולות מסוג דיאנה
    עידית
    22/02/2010

שלום,

אני בת 28 נוטלת גלולות מסוג דיאנה כבר 12 שנים ברציפות בגלל בעיית אקנה קלה שהייתה לי בגיל העשרה והגלולות עזרו לי בצורה נהדרת, הבעיה היא עכשיו שאני רוצה להפסיק . עשיתי בעבר הפסקה אחת לחודש שגרמה להתפרצות כפולה ומכופלת ומאז לא העזתי שוב. בהמלצת רופאי עור שונים הבנתי שבכדי להפסיק את הגלולות אהיה מוכרחה ליטול ראוקוטן ובכדי שלא תהיה התפרצות אני צריכה לקחת את הרואוקוטן יחד עם הדיאנה. אני כרגע בחודש הראשון של רואוקוטן 20 מג ביום. שאלתי היא כמה זמן מומלץ לשתות את הגלולה עם הטיפול?? לאורך כל הטיפול? או רק בחודשיים הראשונים? אני ממש רוצה לרדת מהגלולות. בנוסף הייתי רוצה לדעת מהו מינון ומשך הטיפול המתאים לי בגילי. אני חיה בארה"ב וכאן המליצו לי שלושה חודשים 20 מג והם לא כ"כ מוכרים עם הגלולה דיאנה כך שהרופאה לא כ"כ מבינה מה הבעיה איתי היא רואה שהעור שלי חלק כרגע מהגלולות אבל זה כבר סיפור אחר.. אשמח מאוד לדעתך המקצועית. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש להמשיך את הגלולה למניעת הריון...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    01/03/2010

...למשך כל זמן הטיפול ברואקוטן ולמשך לפחות חודש לאחר תום קורס הטיפול ברואקוטן. חשוב למנוע הריון במהלך הטיפול ברואקוטן כוון שרואקוטן עלול לגרום מומים חמורים לעוברים אם ההריון חל במהלך הטיפול או פחות מחודש מתום הטיפול ברואקוטן.
    אם אינך פעילה מינית, עדיין או באופן זמני - הוועצי ברופא העור שרושם לך את הטיפול ברואקוטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו