מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אטופיק דרמטיטיס/פסוריאזיסיואב22/02/2010
שלום,
ביתי בת ה10 אובחנה כסובלת מאטופיק דרמטיטיס עוד כתינוקת, מטופלת במשחות למינהן.(בעיקר קורטיזוניות) על פי צורך.
בביקורת אחרונה עקב התפרצות הסימפטומים על כפות הידיים אספקט פלמרי ומאחורי האוזן (אלו המקומות ה"רגילים" )הגענו שוב לרופא עור, שטען "שקרוב לוודאי מדובר בפוריאזיס ולא אטופיק כיוון שסימפ' בכפות הידיים מתאימים כמעט במאה אחוז לפסוריאזיס".-יש לציין שעד היום אף רופא עור לא דיבר על הכיוון הזה?
מה דעתך על הדיאגנוזה החדשה? אני יודע שלא ראית במו עיניך אך אני מקווה שפרטתי מספיק
תודה
יואב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצות חשובות
תומר23/02/2010אני לא רופא אלא רק חולה ואני חייב להגיד לך שגרמת לי להגיב מתוך
רחמים על הילדה הזו שההורים שלה עושים טעויות חמורות של שימוש בסטירואידים
שגורמים למחלה להכפיל את עצמה ואני רק קורבן של סטירואידים בתור חולה פסוריאזיס.
אתה באמת לא יודע שרופא עור מכיר רק סטירואידים ?
תחפש בגוגל : פסוריאזיס בכפות ידיים
תגיע למידע על טיפולים טבעיים מדהימים אם לא מעת עליהם עד כה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיואב, לצורך חוות דעת נוספת יהיה..
ד''ר אריה י. ליפשיץ01/03/2010..עליכם לפנות ליעוץ רופא עור נוסף. ללא בדיקה קלינית לא ניתן לתת לכם חוות דעת מוסמכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?