מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריית שמש - כדורים או משחות וספריירביב24/02/2010
שלום רב !
שמי רביב בן 29 ומזה 12 שנה אני סובל מפטריית שמש כרונית - כתמים כהים לסרוגין על רוב הגב, אשר נראית בדיוק כמו כל תמונת פטריית שמש שראיתי באינטרנט (פטריות מאובחנות ע"י רופאים). הבעיה לא טופלה משום ש-2 רופאים אמרו לי שזו בעית פיגמנטציה ופשוט התייאשתי.
לפני כחודש בדקה אותי ד"ר מורדשב טל ואמרה לי שזו אכן פטריית שמש והיא לא מבינה איך לא עלו על דבר כזה לא חריג ונפוץ. קיבלתי כדורי למיסיל 250 מ"ג למשך חודשיים - פעם ביום - ורציתי לשאול האם זה הטיפול היעיל ביותר או שעדיף במקום זה לשלב שימוש בשמפו המקלף את הפטריה מהעור (למשל Selsun או Sebosel) עם שמפו הפועל ישירות נגד הפטריה Nizoral או Agispor + להתיז על איזור הכתמים פעם או פעמיים ביום חומר אנטי פטרייתי כמו תרסיס למיסיל Terbinafine. פשוט שמתי לב שכדורי למיסיל נפוצים בטיפול בפטרת הציפורן ואני לא רוצה לקחת למיסיל חודשיים לשווא.
אגב, הפטרייה שלי נראית ממש כמו הפטרייה בתצלום שבקישור, רק יותר באזור הגב התחתון עם התפשטות פחות דומיננטית ועמומה בגב העליון.
תודה רבה מראש,
רביב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רביב, סיפורך אינו מאפשר ייעוץ..
ד''ר אריה י. ליפשיץ01/03/2010..מוסמך. המלצתי: הפנה את שאלותיך לד"ר מורדשב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?