מבקש המלצה לטיפול בצלקות בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקש המלצה לטיפול בצלקות בפנים
    עידו
    27/02/2010

שלום,אני מבקש המלצה לטיפול בצלקות בפנים מפצעי אקנה,יש להדגיש שאני
    נורא פחדן,כי ראיתי את הסרטונים שמטפלים באנשים בפילינגים ובלייזרים,וזה נורא
    הפחיד אותי,ראיתי את הפנים מלאי דם,ואדומים כמו שד.כעיקרון,זה פצע בצורה של קילוף שלא עובר,סימן במקום שהיו נגעי העור ,ולעשות את כל הפנים בשביל דבר כזה ,נראה לי ממש מיותר,כי שאר הפנים שלי מושלמות,וללא בעיות של צלקות,וכתמים וכדומה.אם יש משיהו נקודתי,או משחה,או דבר שיכול לסייע לי בטיפול,אני אשמח,ואני מדגיש שפצע(צלקת) עדיין טריה,בערך חודשיים מהמקרה,עכשיו,אין לי מושג למה זה לא עובר לי,יכול להיות גם שזה לא צלקת,כי הרופא קרא לזה נגע,וששאלתי אותו יכול להיות לי סימן,אז הוא אמר שיכול להיות שכן,ויכול להיות שלא.שמעתי על שיוף כימי,וזה נראה לי לא מדוייק,זה תלוי ברופא וביד המשייפת,אני לא רוצה לחשוב אם הוא ישייף יותר מדי,יראה לי הפנים לא מדוייקות :( אני ממש מיואש מזה,ואני בקושי יוצא מהבית,הפסקתי עבודה בגלל המקרה הזה.הייתי אצל 5 רופאי עור כבר,והם לא עזרו לי בכלל,נתנו לי משחות שלא עשו כלום,מלבד זמן מיותר.ובזבוז כסף לחינם. מה שבעצם אני מבקש ממכם,זה שתמליצו לי מוצר,או תכשיר שאתם הייתם ממליצים בטיפול בצלקות אקנה טריות,שהפצע עדיין אדום. אני יודע שצריך לראות על מה מדובר,אבל אני רוצה לתת את מה שאתם הייתם ממליצים לי לרופא עור שאני אלך בפעם נוספת. מה שהכי פגע בי,שהרופא עור אמר לי תשים את המשחה שאני נותן לך 10 ימים,ואם זה לא יעבור,תשאיר את זה ככה.איך אני יכול להשאיר את זה ככה? הראי באתי אליו כדי השימצא לי פיתרון לזה,ואם הוא לא יודע,שלא יגיד לי להשאיר את זה ככה.

אלה המשחות שקיבלתי מהרופאים,ושמתי אותם על המקום המדובר
    רט - אויט 0.025% ,2 רופאים נתנו לי את התכשיר הנ"ל
    ואני רוצה להגיד שהתכשיר הזה גרם לי לבעיה הזאת.
    כי ניגשתי ל2 נגעים קטנים,וזה גרם לי לאדמומיות במקום ששמתי
    את המשחה,ולסימן כמו פטריה,ולהורדת שכבת עור דקה מהפנים,
    ומה שיש לי עכשיו זה הסימן מסביב איפה שירד העור,סוג של שקע
    קטן,אבל בולט.
    דרמקול קרם לעור יבש -שפורפרת ירוקה,לא עשה כלום מלבד עצבים וזמן מיותר
    אפלומיצין - טיפול בדלקות עור מעורבות בזיהומים בקטריאלייס
    מינוציקלין 50 מ"ג - שימוש של חודשיים וחצי,גרם לי לעייפות,ולעצבים

היחידי שבעצם עשה לי הבדל בהורדת אדמומיות וטיפול בנגעים זה "אפלומיצין"

תודה מראש
    וחג שמח,ושבוע טוב.
    מצטער על המגילת אסתר,זה בגלל שזה מפריע לי מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עצות לעידו:

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    01/03/2010

1. פנה שוב לרופא עור בשאלת מהות הנגעים על עור פניך והטיפול המומלץ בם
    2. באם מדובר בצלקות, הבהר לרופא שיטפל בך שאתה מעוניין בטיפול בנגעים עצמם ולא בכל עור פניך
    הערה: הטיפול בכל עור הפנים נועד להשיג אפק של מתיחת העור מחד והאחדה של צבע עור הפנים מאידך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד''ר אריה י. ליפשיץ

עידו
    03/03/2010

המשך שבוע טוב,ותודה שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו