מבקשת עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקשת עזרה
    דנה
    11/03/2010

מה שאספר יכול לזעזע את הקורא, אבל אני חייבת עזרה ולא שיפוטיות...
    במשך שנים אני מחטטת בעורי ו"יוצרת" חצ'קונים אפילו כשהם לא קיימים..אני עומדת מול המראה, לרוב עם פינצטה, משתדלת לחטאה או את אצבעי, ומפוצצת פצעים קטנים, או עמוקים- אין לי ראשים לבנים או קומודונים, כך שזה לא עניין של לקיחת רואקוטן..האשמה עליי.

אני פוצעת את העור לרמה ששכבותיו העליונות מתקלפות, הוא נותר לבן-כחלחל ושביר כל כך, עדין כמו אוויר..הפצע\הנקודה השחורה לרוב חוזרת לאותו מקום שפוצצתי אותה , ולכן המעגל לא נפסק.. יש לי צלקות של חצ'קונים שפוצצו- אדומות ואפילו לבנות (במיוחד בחזה הן לבנות)

חוץ מלהפסיק לחטט ולפגוע בעורי, רציתי לשאול אם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לטפל בפצעים שכבר פוצצו, בנזק שכבר נעשה. תמיסות לייבוש ראשים לבנים לא יועילו לי כי ברגע שאני רואה קצת לבן אני ישר נפטרת ממנו... העור שלי מלא לא חטטים, אלא SCABS, כאילו נקודות יובש מכווצות ומתקלפות.

מה לעשות? תמיסה? חומצות? לחות? ניסיתי פעם לשפוך וויטמין A נדמה לי ישר על הפצע..
    תודה רבה
    דנה בת 24

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת עזרה

הוספת תגובה

• הפיתרון היחיד הנו להפסיק לחטט!!!...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    17/03/2010

...
    לצורך הגברת הסיכוי להתגבר על ההרגל המזיק לחטט בעורך אני מאוד ממליץ לך לפנות לגורם מוסמך ליעוץ נפשי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו