פיטריאזיס רוזאה בעיקר בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטריאזיס רוזאה בעיקר בבטן
    שני
    16/03/2010

שלום,
    לפני כ-10 ימים הופיעה אצלי פריחה בגוף, בעיקר בבטן, בחזה ובידיים, כמו שלפוחיות אדומות ובנוסף זה גם מגרד מאוד. (שבוע לפני זה הופיע פצע גדול יחסית ומגרד ברגל). הלכתי לרופא עור והוא אמר שזה ויראלי ושזה יעבור לבד (וזה כנראה גם מסתדר עם העובדה שלא הרגשתי טוב לאחרונה - כאב גרון ואוזניים וכו...). באבחון ראיתי שכתב שזה אולי פיטריאזיס רוזאה.
    מאז זה הולך ומחמיר ומתפשט על כל הגוף ממש וחלק מהפריחות הפכו למעין כתם שחור גדול בתוך הכתם האדום וחלק מתייבשים וחלק נשארו אותו הדבר.
    השאלה שלי: מה זה אומר הפריחות השחורות האלה (שהיו לפני זה אדומות) ? האם זה יישאיר לי סימנים על הגוף ? האם זה באמת עובר לבד ? זה מאוד מגרד - האם הגירוד מחריף את הפריחה ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תרופה לפיטריארזיס רוזאה

sigal
    30/11/2011

התרופה האולטמטיבית למחלה היא תרופה שתוכלו לקבל חינם אין כסף.
    שמה הוא: פיטרייה יוגית או פטרייה טיבטית. נא לקרוא באינטרנט באתר של אקולוגיה אנושית על כך על אופן השימוש, הצריכה, והטיפול. עוזרת למלא מחלות, פשוט קסם. יש באתר גם רשימת מחלקים בחינם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטיפול שהציל אותי מפיטריאזיס

עינת
    30/11/2011

אם הייתי מחפשת בגוגל פיטריאזיס רוזאה היית מוצאת את הפתרון
    כפי שאני עשיתי ולא הסתפקתי בהכרזה של רופא עור קונבציונלי
    כי " אין לנו תרופה "

קיים טיפול שאת מקבלת קוקטייל צמחי שמחסל את הוירוסים שגורמים
    לפיטריאזיס רוזאה זה וירוסים שייכים למשפחת ההרפס
    הטיפול הזה חיסל לי את המחלה תוך ימים בודדים פחות משבוע.

תחפשי בגוגל - פיטריאזיס רוזאה

ותגיעי לאתר מחלות עור ברמה עולמית שעולה על כל רופא עור שאת מעלה בדעתך
    ויהיה אשר יהיה התואר שלו .

עינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו