מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטריאזיס רוזאה בעיקר בבטןשני16/03/2010
שלום,
לפני כ-10 ימים הופיעה אצלי פריחה בגוף, בעיקר בבטן, בחזה ובידיים, כמו שלפוחיות אדומות ובנוסף זה גם מגרד מאוד. (שבוע לפני זה הופיע פצע גדול יחסית ומגרד ברגל). הלכתי לרופא עור והוא אמר שזה ויראלי ושזה יעבור לבד (וזה כנראה גם מסתדר עם העובדה שלא הרגשתי טוב לאחרונה - כאב גרון ואוזניים וכו...). באבחון ראיתי שכתב שזה אולי פיטריאזיס רוזאה.
מאז זה הולך ומחמיר ומתפשט על כל הגוף ממש וחלק מהפריחות הפכו למעין כתם שחור גדול בתוך הכתם האדום וחלק מתייבשים וחלק נשארו אותו הדבר.
השאלה שלי: מה זה אומר הפריחות השחורות האלה (שהיו לפני זה אדומות) ? האם זה יישאיר לי סימנים על הגוף ? האם זה באמת עובר לבד ? זה מאוד מגרד - האם הגירוד מחריף את הפריחה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה לפיטריארזיס רוזאה
sigal30/11/2011התרופה האולטמטיבית למחלה היא תרופה שתוכלו לקבל חינם אין כסף.
שמה הוא: פיטרייה יוגית או פטרייה טיבטית. נא לקרוא באינטרנט באתר של אקולוגיה אנושית על כך על אופן השימוש, הצריכה, והטיפול. עוזרת למלא מחלות, פשוט קסם. יש באתר גם רשימת מחלקים בחינם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטיפול שהציל אותי מפיטריאזיס
עינת30/11/2011אם הייתי מחפשת בגוגל פיטריאזיס רוזאה היית מוצאת את הפתרון
כפי שאני עשיתי ולא הסתפקתי בהכרזה של רופא עור קונבציונלי
כי " אין לנו תרופה "
קיים טיפול שאת מקבלת קוקטייל צמחי שמחסל את הוירוסים שגורמים
לפיטריאזיס רוזאה זה וירוסים שייכים למשפחת ההרפס
הטיפול הזה חיסל לי את המחלה תוך ימים בודדים פחות משבוע.
תחפשי בגוגל - פיטריאזיס רוזאה
ותגיעי לאתר מחלות עור ברמה עולמית שעולה על כל רופא עור שאת מעלה בדעתך
ויהיה אשר יהיה התואר שלו .
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?