גירודים באצבעות הרגליים והידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירודים באצבעות הרגליים והידיים
    נעמי
    04/04/2010

שלום רב
    כבר זמן רב מאד אני סובלת מגירודים חריפים וקשים באיזור אצבעות הרגליים ואצבעות הידיים.
    מספר פעמים נבדקתי אך כל המשחות אינן עזרו .
    אבחנו שזו אינה פטרייה וזה גם לא מדבק, אולם הגירוד ממשיך ומפריע לפחות פעם אחת בלילה.
    שטיפה במים קרים מאד מרגיעה אך עד אז אני פוצעת עצמי וחותכת עצמי מאד קשה באצבעות.

מה זה יכול להיות? איזה דברים יכולים לגרום לזה ואיך ניתן לרפא את הגירודים?
    אני נמצאת בחוסר אונים וסובלת מאד אנא עזרו לי.
    תודה ענקית
    נעמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גרודים באצבעות הידיים המלצה

אור
    04/04/2010

אם זה לא פטריה זו דלקת עור ( דרמטיטיס )

אני מניחה שנתנו לך משחות סטירואידיות שידועות בהחמרת מחלות ולא ריפויין.

תחפשי בגוגל מידע נוסף בחיפוש : האתר האלטרנטיבי למחלות עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמי, ליעוץ מוסמך לבעייתך....

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    05/04/2010

...נדרשת בדיקה קלינית. הפני את שאלתך לרופא העור שלך או פני לבדיקת רופא עור אחר לצורך חוות דעת נוספת.
    הערה: אם מדובר בדיסהידרוזיס אזי מדובר במחלה בה מופיעות בועות זעירות ומגרדות מאוד על אצבעות הידיים בעיקר אך לעיתים גם על כפות הידיים וכן על כפות ואצבעות הרגלים. הגורם למחלה זו הנו אלרגיה ולרוב מדובר בנטייה להתלקחות חוזרת בעונות המעבר. ברוב המקרים ניתן להקל במידה משמעותית את סימני המחלה והסבל ממנה ולאפשר תקופות רגיעה ארוכות בין אירועי ההתלקרחות החוזרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו