דלקת עור וטבעדרם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת עור וטבעדרם
    מוטרד
    05/04/2010

שלום רב,

הייתה לי פטרייה באזור המפשעה במשך שנים, טיפלתי בה בעזרת טבליות למיסיל ומשחת למיסיל, והטיפול הסתיים בהצלחה, רק שנשאר אזור שבו צבע בעור נשאר אדום וקשקשי ומגרד, חזרתי לרופא והוא אמר שזו דלקת, בנוסף וליתר ביטחון הוא נתן לי הפנייה לבדיקת פטרייה המשפעה ולפי תוצאת הבדיקה אין פטרייה (לא הודגם תפטיר), לכן רופא העור נתן לי משחת טבעדרם שהשתמשתי בה במשך חודש (פעם אחת ביום) והיה שיפור במשך החודש, אך שני ימים לאחר שהפסקתי את המשחה, שוב חזר העור להיות אדום וקשקשי, המשכתי עוד שבוע, במשך השבוע היה שיפור ושוב הפסקתי ועוד פעם חזר העור להיות אדום וקשקשי... אני מאוד מודאג מהמצב הזה, מה עליי לעשות? האם יש טיפול אחר? ולמה הדלקת חוזרת?
    האם ייתכן שהדלקת נכנסה לזקיקי השיער (כמו שהפטרייה לפעמים מגיעה לשלב זה) ולכן טיפול מקומי אינו עוזר וצריך טיפול בטבליות נגד הדלקת? האם יש דבר כזה?

יש לי ניתוח וריקוצל ואני חייב להיפטר מהדלקת.
    הדלקת לא נמצאת באותו מקום שהחתך הולך להתבצע, אבל אני מעוניין להיות ללא בעיות במפשעה בזמן הניתוח.
    נא לעזור לי במידת האפשר.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת עור וטבעדרם

הוספת תגובה

• ליעוץ מוסמך לבעייתך נדרשת בדיקה...

ד''ר אריה י. ליפשיץ
    05/04/2010

..קלינית: הפנה את שאלתך לרופא העור שלך או פנה לבדיקת רופא עור אחר לצורך חוות דעת נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו