מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עמידות לרואקוטןיעל23/04/2010
שלום. אני בת 30 ולוקחת כ- 4 חודשים רואקוטן 20 מ"ג פעם ביום. היה לי שיפור אדיר די מהר, אך לאחר כחודשיים וחצי, מאז שהייתי בחופשה בניו יורק, חלה נסיגה ושוב יש פצעים. לפני הטיפול, היו לי פצעים והיה לוקח להם זמן רב לצאת (למוגלה לצאת מהראש) וזמן רב להתייבש. התרופה בזמנו מיד שיפרה את מצב זה. אולם כעת אני מרגישה שזה המצב שוב, והתרופה לא עושה כלום. היא לא מזרזת את יציאת המוגלה ולא מייבשת אותה במהרה כשהיא יצאה.
האם פיתחתי עמידות למינון הנמוך ועליי להעלות מינון?
יש לי פיגמנטציה בינונית בפנים ואני מפחדת ממינון גבוה בקיץ, אך גם צריכה למצוא פתרון לאקנה.
אנא תענו לי במפורט. פעם היה לי עור יפהפה ואני הייתי רגילה להיות היפה בחדר וכעת העור שלי הולך ונהרס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד''ר אכי פרידמן24/04/2010המינון שאת נוטלת הינו נמוך.
רצוי באמת לבצע את הטיפול במינון מלא בתקופה של חשיפה מופחתת לשמש.
פני לרופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי את תשובתך
יעל26/04/2010שלום. אני מצטערת, אך מחד רשמת שזהו אכן מינון נמוך ומאידך שכדאי להעלות מינון רק כשיש חשיפה קטנה לשמש. האם אתה אומר שלא כדאי להעלות מינון כעת בקיץ, אלא לחכות לסתיו?
אני מתלבטת מ 2 סיבות:
1. הנזק בינתיים הוא בלתי הפיך והפצעים צריכים מענה.
2. אני רוצה להכנס להריון וצריכה עוד להמתין תקופה אחרי סיום התרופה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נקודת חן חשודה ילדה בת 7
פצעים ברגליים בעונת הקיץ והאם יש טיפול
מה צריך לעשות כדי למנוע נשירת שיער
נגע בקרקפת אצל הבן שלי
משחה לידיים לעור יבש ללא שמן
פצעים כתוצאה מגילוח ומה יש לעשות כדי להיפטר מהם
יש לי פצע לאחר הסרת שומה שמסרב להירפא
אבצסים חוזרים ונשנים באזור ליד האוזן
האם סביר בגיל חמש לחוות פיגמנטציה
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?