עמידות לרואקוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עמידות לרואקוטן
    יעל
    23/04/2010

שלום. אני בת 30 ולוקחת כ- 4 חודשים רואקוטן 20 מ"ג פעם ביום. היה לי שיפור אדיר די מהר, אך לאחר כחודשיים וחצי, מאז שהייתי בחופשה בניו יורק, חלה נסיגה ושוב יש פצעים. לפני הטיפול, היו לי פצעים והיה לוקח להם זמן רב לצאת (למוגלה לצאת מהראש) וזמן רב להתייבש. התרופה בזמנו מיד שיפרה את מצב זה. אולם כעת אני מרגישה שזה המצב שוב, והתרופה לא עושה כלום. היא לא מזרזת את יציאת המוגלה ולא מייבשת אותה במהרה כשהיא יצאה.
    האם פיתחתי עמידות למינון הנמוך ועליי להעלות מינון?
    יש לי פיגמנטציה בינונית בפנים ואני מפחדת ממינון גבוה בקיץ, אך גם צריכה למצוא פתרון לאקנה.

אנא תענו לי במפורט. פעם היה לי עור יפהפה ואני הייתי רגילה להיות היפה בחדר וכעת העור שלי הולך ונהרס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עמידות לרואקוטן

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אכי פרידמן
    24/04/2010

המינון שאת נוטלת הינו נמוך.
    רצוי באמת לבצע את הטיפול במינון מלא בתקופה של חשיפה מופחתת לשמש.
    פני לרופא עור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי את תשובתך

יעל
    26/04/2010

שלום. אני מצטערת, אך מחד רשמת שזהו אכן מינון נמוך ומאידך שכדאי להעלות מינון רק כשיש חשיפה קטנה לשמש. האם אתה אומר שלא כדאי להעלות מינון כעת בקיץ, אלא לחכות לסתיו?
    אני מתלבטת מ 2 סיבות:
    1. הנזק בינתיים הוא בלתי הפיך והפצעים צריכים מענה.
    2. אני רוצה להכנס להריון וצריכה עוד להמתין תקופה אחרי סיום התרופה.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו