בעיה באיבר המין הזכרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה באיבר המין הזכרי
    אנונימי
    27/04/2010

שלום,
    אני בן 14 ואולי זה אסור לי לדבר על זה אבל זה מאוד חשוב.
    מגיל 12 וחצי התחלתי לאונן (כולל אורגזמה), לפי שנה שמתי לב שיש לי על איבר המין סוג של פריחה מוזרה ועד עכשיו יש לי אותה.
    היא לא מתנפחת ולא מגרדת פשוט היא נמצאת שם וזה דיי מפחיד אותי. פריחה היא פשוט נקודות נקודות בצבע העור. הפריחה נמצאת על החלק האחורי של איבר המין בלבד ומגיעה מהחלק התחתון ועד החלק האדמדם שמתחת לכיפה (לא כולל החלק האדמדם).

אני לא פונה לרופא בקופת חולים או דבר דומה כי בשביל זה אני צריך לספר להורים שלי ואני מתבייש...

בבקשה שאחד הרופאים יעזור לי.
    אם צריך תמונה של החלק של הפריחה על איבר המין אני יעלה לפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה באיבר המין הזכרי

הוספת תגובה

• אני כותב ההודעה, יש לי עוד משהו לספ

אנונימי
    27/04/2010

הפריחה נמצאת גם כן על הביצים (סליחה על הגסות אבל לא מצאתי שום כינוי אחר...) אבל רק ב"שורש" השערות שעל הביצים.
    מיעוץ קודם מפורומים אחרים של יעוץ מיני, בני נוער אמרו לי שיצמח לי מעל כל נקודה של הפריחה שערות אבל אני מחכה ומחכה ושום שיער לא גודל שם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשכים זו המילה שרצית לכתוב

גיא
    29/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר אכי פרידמן
    02/05/2010

מציע לך לפנות לרופא המשפחה באופן דיסקרטי - עדיף שתפנה לרופא עור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו